Strängnäs kommun - Konst & kultur
Toppbild

Konst & kultur

Konst och kultur

På Kulturhuset Multeum och på kommundelsbiblioteken runtom i kommunen arrangeras många olika utställningar och evenemang.

 

Här nedan listas det som är aktuellt just nu. Vill du läsa mer om våra kommande program, ta en titt i kalendariet på bibliotekens hemsida. Eller ladda ner det kompletta programbladet för vuxenutbudet och även för barnevenemangen här. 

I evenemangskalendern här intill finns även evenemang arrangerade av kommunen och andra aktörer i Strängnäs kommun, för såväl barn som vuxna. 

Här kan du läsa mer om Kulturdagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Välkommen att konsumera kultur med oss! 

www.facebook.com/multeum
www.facebook.com/barnbiblioteken

 

 

Aktuellt

Sommarens kulturevenemang

Här finns programbladet för hela härliga sommarens kulturevenemang. Det finns att hämta på ditt närmaste bibliotek, och du kan titta i det direkt på skärmen här:
Kultursommar i Strängnäs

Aktuellt

Bild på del av affisch  

Besök Grassagården och kvarnen i sommar!

Genom ett samarbete med Strängnäs Gille och tack vare feriepraktikanter kan vi visa upp såväl Grassagården som kvarnen en hel del i sommar. En folder med öppettider och fakta finns att hämta på Multeum eller att ladda när här.  

Fri entré. Välkommen! 

Strängnäs kommun, 645 80 Strängnäs | telefon 0152-291 00 | fax 0152-290 00 | e-post kommun@strangnas.se | organisationsnummer 212000-0365

  >