Toppbild

Idrottshallar

Klickbar karta
Klicka på bilden för att söka direkt på kartan.

Strängnäs kommuns Fritidsenhet driver idag för allmänheten och föreningar 7 större sporthallar samt 9 mindre gymnastiksalar där det senaste tillskottet är Hammaren Sporthall i Mariefred (2014).

Hallarna och gymnastiksalarna finns till allmänheten och föreningarnas förfogande via vårt bokningssystem eller via telefon 0152-296 86. Avgifter för hyra av hallarna eller andra av Fritidsenheten förvaltade anläggningar beslutades av kommunfullmäktige 2016.

Läs taxorna här!

 

Att tänka på om du ska hyra

Om Du inte redan är registrerad förening och är väl insatt i vilka regler och ansvar som gäller när du hyr lokal så läs gärna de avtalsregler som gäller för den specifika lokal du ska hyra (dessa regler bifogas med din bokningsbekräftelse som du får av kommunens handläggare).

Om du vill hyra en lokal med speciell utrustning eller mindre vanliga redskap så går det bra att skicka oss en förfrågan via e-post eller ringa för att se om och var detta finns tillgängligt och under vilka villkor.

 

Mer information

Du kan läsa mer om och se bilder på respektive sporthall/gymnastiksal på dess egen webbplats.

Strängnäs kommun, 645 80 Strängnäs | telefon 0152-291 00 | fax 0152-290 00 | e-post kommun@strangnas.se | organisationsnummer 212000-0365

  >