Toppbild

Gym

På denna sida finns utbudet av kommersiella gym i Strängnäs kommun. I undermenyn hittar du presentationer av de gym som drivs av Strängnäs kommun, både inomhusgym och utegym.

 

Balanze, Strängnäs

Erbjuder träning både för dig som vill träna i grupp och för dig som vill träna individuellt. Du är välkommen som nybörjare eller van motionär. Inspirerande ytor för styrke- och funktionell träning och gruppträningsklasser för alla smaker. Duktiga och erfarna instruktörer och personliga tränare står redo att hjälpa dig mot dina träningsmål.
http://www.balanze.se/

 

World class, Strängnäs

I två välutrustade träningscenter erbjuder välutbildad personal det allra senaste inom träning och hälsa. 

"Vi vill vara en oas i vardagen där Du som medlem kan hämta energi, trivas, ha kul och må bra! Med hjälp av vårt breda utbud har Du stor valfrihet och möjlighet till variation i Din träning oavsett ålder."
http://worldclass.se/strangnas/

 

Garrido Wellness, Strängnäs

https://www.facebook.com/garridowellness/

 

Nyckelgym

Stallarholmen

Nyckelgymmet i Stallarholmens webbplats 

Åkers Styckebruk

Nyckelgymet i Åkers Styckebruk ligger bredvid Åkersbadet och är öppet alla dagar 6.00-22.00 med insläpp fram till 21.00. Gymmet är utrustat med roddmaskin, löpband, cross trainer, cyklar, styrkemaskiner och fria vikter. Bad på Åkersbadet ingår i kortet.
Nyckelgymmet i Åkers webbplats

 

Strängnäs kommun, 645 80 Strängnäs | telefon 0152-291 00 | fax 0152-290 00 | e-post kommun@strangnas.se | organisationsnummer 212000-0365

  >