Information

Vikarier till Trygghetslarm och Nattpatrull (sommar/vid behov)

Om jobbet

Vill du utvecklas och utveckla Strängnäs kommun tillsammans med oss? Vi är en attraktiv tillväxtkommun med drygt 36 000 invånare i hjärtat av Mälardalen. Vi har bra kommunikationer. Härifrån är det knappa 50 minuters resväg med tåg till Stockholm, och än mycket närmare till exempelvis Eskilstuna. Hos oss får du vara med och göra skillnad, både för individen och för samhället. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb med goda möjligheter att påverka och utvecklas. I Strängnäs kommun arbetar drygt 2 500 kunniga och kompetenta medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att göra invånarnas vardag så bra som möjligt – nu och i framtiden. Våra medarbetare trivs hos oss, det ser vi i vår årliga medarbetarundersökning. I organisationen arbetar vi aktivt med vår vision och vår värdegrund som präglas av respekt, öppenhet, utveckling och tydlighet. Vi vill att du som medarbetare trivs och bygger vår framtida kommun tillsammans med oss. Vi behöver din kompetens, ditt engagemang och dina erfarenheter. Tillsammans gör vi varandra bättre! Arbetet på Trygghetslarm och nattpatrull ger dig en stor variation av omvårdnad och tekniskt arbete. Målet med ditt uppdrag är att med Strängnäs Kommuns vision ”Tillsammans och med invånarnyttan i fokus, skapar vi framtidens hållbara kommun i hjärtat av Mälardalen”, kunna tillgodose trygghet för den enskilde genom god service och omvårdnad till personer med nattpatrullinsats med/utan trygghetslarm i ordinärt boende inom kommunen. Strängnäs kommun arbetar aktivt med att införa ny teknologi som ständigt medför nya utmaningar och arbetsmetoder.

Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag som vikarie blir att ge god service och omvårdnad till personer med beviljad trygghetslarm och nattinsats i hemmet hos den enskilde. Vidare förekommer dokumentation inom verksamheterna. Vi söker omvårdnadspersonal med varierande sysselsättningsgrad till sommaren 2019. Arbetstiden är schemalagd till dag/kväll eller natt. Vi söker även omvårdnadspersonal som kan arbeta vid behov (intermittent) med timlön omfattar avtalet enbart särskilt avtalade arbetstillfällen och tider.

Kvalifikationer

Vi söker dig som • har erfarenhet att arbeta med omsorgs- och omvårdnad • har data- och dokumentationsvana • har giltigt B-körkort för manuellt växlad personbil och god körvana även nattkörning • har förmåga att ta eget ansvar • kan skapa goda och trygga relationer med brukarens behov i centrum • kan kommunicera på ett tydligt sätt, både muntligt och skriftligt • är service- och samarbetsorienterad • vågar pröva nytt. Det är meriterande med relevant utbildning exempelvis undersköterska, samt tidigare arbete med TES, Treserva samt digitala lås. Det är även meriterande med erfarenhet från arbete med trygghetslarm/nattpatrull. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och vi vill att du delar Strängnäs kommuns värdegrund; utveckling, öppenhet, respekt och tydlighet. Urval pågår löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Övrigt

Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Strängnäs kommun tillämpar Rökfri arbetstid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-03-31

Referensnummer: 12/20


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Löneform:

Arbetstid: Deltid

Tillträde: Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.


Upplysningar

Sara Dahbo,

Telefon: 0152 295 71


Isabella Consoli,

Telefon: 0152 291 64


Fackliga kontaktpersoner

Fackliga organisationer nås via kommunens växel Tel: 0152-29100


Skriv ut
Senast uppdaterad: 26 februari 2020
Arbete och företagande