Information

Undersköterska, Mariagården (natt/kväll)

Arbetsuppgifter

Uppdraget som undersköterska på Mariagården är ge våra boenden omsorg och service genom att bemöta deras individuella behov och önskemål, utifrån beviljat bistånd enligt Socialtjänstlagen (SOL). Du utför vissa uppgifter på delegation från sjuksköterska. I arbetet ingår daglig dokumentation i vårt dokumentationssystem Treserva Arbetspassen är till största del förlagda till natten, men det förekommer även kvällspass. Mariagården har ett tätt samarbete med Isabellagården vilket innebär att vissa pass eller del av pass är förlagda på Isabellagården.

Kvalifikationer

Vi söker dig som - har en avslutad omvårdnadsutbildning med godkända betyg - har erfarenhet av omvårdnadsarbete i särskilt boende - har god datakunskap - har god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift i svenska - har förmåga att ha kundens/brukarens behov i centrum - är lyhörd, respektfull och ha gott omdöme - har mycket god kommunikationsförmåga - kan samarbeta väl med kunden/brukaren, anhöriga och kollegor - bidrar aktivt till ständiga förbättringar i verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och vill att du delar kommunens värdegrund, utveckling, respekt, tydlighet och öppenhet.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-02-29

Referensnummer: 051/20


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Löneform:

Arbetstid: Deltid

Tillträde: Tillträde 20-03-16 eller enligt överenskommelse. Sysselsättningsgrad: 75% Vi kan komma att tillämpa provanställning om max sex månader.


Upplysningar

Aida Jakupovic,

Telefon: 0152-29970


Katharina Hoffström,

Telefon: 0152 293 67


Fackliga kontaktpersoner

Fackliga företrädare Tel: 0152-291 00


Skriv ut
Senast uppdaterad: 6 november 2019
Arbete och företagande