Andra webbplatser

Information

Brandman, Mariefred och Åkers styckebruk (deltid/RIB)

Arbetsuppgifter

Att arbeta som Brandman på deltid hos oss innebär att du kan behålla din ordinarie anställning men att du har beredskap och kan ta dig till brandstationen för att åka ut på larm under din beredskapsvecka. Vad ger det dig att vara brandman? • utmanande och samhällsnyttiga arbetsuppgifter • förmånliga anställningsvillkor med exempelvis friskvårdsbidrag • pensionsavsättning • utbildning för arbetet (till att börja med tre veckor) • årlig hälsokontroll med läkare och konditionstest • om du inte redan har C-körkort kan vi delvis finansiera din utbildning.

Kvalifikationer

Vill du verka för en säkrare kommun? Vill du hjälpa oss att hindra och begränsa skador på människor, egendom och i miljön? Vill du ingå i en fin gemenskap med yrkesstolt personal? Vill du bli en av oss? Varmt välkommen med din ansökan! Vi på Räddningstjänsten i Strängnäs kommun ser fram emot att läsa om dig och dina erfarenheter. Vi kommer att hålla i informationsträff på Mariefreds brandstation den 22 januari kl. 18:00. Har du frågor om hur det är att arbeta som Brandman i beredskap? Ring oss!!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-01-27

Referensnummer: 001/19


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Löneform:

Arbetstid: Deltid

Tillträde: Tillsvidareanställning (visstidsanställning till C-körkort är ordnat). Deltid vilket innebär veckovis (eller eventuellt dygnsvis) beredskap enligt schema. Utbildning v 13-15.


Upplysningar

Johan Lindvall,

Telefon: 0705 943066


Fredrik Lennmark,

Telefon: 070 791 7049


Pehr Andersson,

Telefon: 0152 29182


Fackliga kontaktpersoner

Lars Lundin Tel:


Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 december 2018
Arbete och företagande