Information

Undersköterskor, Trygghetslarm och nattpatrull

Om jobbet

Vill du utvecklas och utveckla Strängnäs kommun tillsammans med oss? Arbetet på Trygghetslarm och nattpatrull ger dig en stor variation av omvårdnad och tekniskt arbete. Målet med ditt uppdrag är att med Strängnäs Kommuns vision Tillsammans och med invånarnyttan i fokus, skapar vi framtidens hållbara kommun i hjärtat av Mälardalen, kunna tillgodose trygghet för den enskilde genom god service och omvårdnad till personer med nattpatrullinsats med/utan trygghetslarm i ordinärt boende inom kommunen. Strängnäs kommun arbetar aktivt med att införa ny teknologi som ständigt medför nya utmaningar och arbetsmetoder.

Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag är att ge god service och omvårdnad till personer med beviljad trygghetslarm och nattinsats i hemmet hos den enskilde. God egen och gemensam planering är också en viktig del i detta ansvarsfulla arbete. Vidare förekommer administrativt arbete inom nattpatrullens verksamhet, samt arbete med trygghetslarmshantering. Arbetstiden är förlagd under en 5-veckorsperiod efter schema oftast natt, men kan vid behov komma att arbeta dag och kväll.

Kvalifikationer

Vi söker dig som: - har en avslutad gymnasial utbildning inom omvårdnad eller annan utbildning som vi bedömer som likvärdig. - har ett öppet sinne att skapa framtida möjligheter för tekniska lösningar inom vård och omsorg - har data- och dokumentationsvana - har kunskap i trygghetslarm särskilt boende - har erfarenhet att arbeta med omsorg och omvårdnad - har giltigt B-körkort för manuellt växlad personbil - kan skapa goda och trygga relationer med brukarens behov i centrum - kan kommunicera på ett tydligt sätt, både muntligt och skriftligt - är service- och samarbetsorienterad - som är engagerad i din egen och verksamhetens utveckling - vågar pröva nytt. Arbetar du eller har du erfarenheter inom liknande verksamhetsområden samt erfarenhet av exempelvis TES, Treserva samt digitala lås är detta meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och vi vill att du delar Strängnäs kommuns värdegrund; utveckling, öppenhet, respekt och tydlighet. Urvalet kommer att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Vi är en attraktiv tillväxtkommun med drygt 37 000 invånare i hjärtat av Mälardalen. Vi har bra kommunikationer. Härifrån är det knappa 50 minuters resväg med tåg till Stockholm, och än mycket närmare till exempelvis Eskilstuna. Hos oss får du vara med och göra skillnad, både för individen och för samhället. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb med goda möjligheter att påverka och utvecklas. I Strängnäs kommun arbetar drygt 2 500 kunniga och kompetenta medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att göra invånarnas vardag så bra som möjligt nu och i framtiden. Våra medarbetare trivs hos oss, det ser vi i vår årliga medarbetarundersökning. I organisationen arbetar vi aktivt med vår vision och vår värdegrund som präglas av respekt, öppenhet, utveckling och tydlighet. Vi vill att du som medarbetare trivs och bygger vår framtida kommun tillsammans med oss. Vi behöver din kompetens, ditt engagemang och dina erfarenheter. Tillsammans gör vi varandra bättre! Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Strängnäs kommun tillämpar Rökfri arbetstid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-03-31

Referensnummer: 112/20


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Löneform:

Arbetstid: Deltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse Provanställning kan komma att tillämpas Annonsen avser två tjänster. Sysselsättningsgrad 77,07 %.


Upplysningar

Sara Dahbo,

Telefon: 0152 295 71


Isabella Consoli,

Telefon: 015 - 22 91 64

E-postadress: isabella.consoli@strangnas.se


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0152 291 94


Skriv ut
Senast uppdaterad: 26 februari 2020
Arbete och företagande