Information

Vikarier till Personlig assistans

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att du ska kunna arbeta självständig i brukarens hem och samverka med andra samarbetspartner. I uppdraget ingår att utföra vissa sjukvårdsuppgifter med delegation från sjuksköterska. Arbetstiden kan vara dag, kväll, natt och helg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som - har en avslutad gymnasial utbildning inom omvårdnad eller utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. - har god förmåga att sätta individens behov i centrum. - har god samarbetsförmåga men kan också arbeta självständigt med förmåga att göra egna bedömningar och fatta egna beslut - har god förmåga att engagera dig i din egen och verksamhetens utveckling - är flexibel och lyhörd med ett professionellt bemötande - har intresse av att arbeta med målgruppen och att du har förmåga att skapa goda och trygga relationer. Vi ser även att du har vilja och färdighet att våga pröva nytt! Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och vill att du delar kommunens värdegrund, utveckling, respekt, tydlighet och öppenhet. Välkommen med din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-06-14

Referensnummer: 209/19


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Timavlönad

Löneform:

Arbetstid: Timavlönad

Tillträde: Vi har behov av vikarier för omgående anställning. Vikariatets längd och sysselsättningsgrad sker enligt överenskommelse.


Upplysningar

Malin Bergman,

Telefon: 0152 29235


Magdalena Mayta,

Telefon: 0152-299 53


Fackliga kontaktpersoner

Tuire Lindberg Tel: 0152 291 94


Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 december 2018
Arbete och företagande