Information

Undersköterska till Kristinagården 2 (vikariat)

Arbetsuppgifter

Uppdraget som undersköterska på Kristinagården i Strängnäs Kommun är att ge våra brukare omsorg och service genom att bemöta deras individuella behov och önskemål, utifrån beviljat bistånd enligt SOL. Som undersköterska utför du sedvanliga undersköterskeuppgifter och även vissa delegerade medicinska insatser på delegering av sjuksköterska.

Kvalifikationer

Krav: - Du har en avslutad undersköterskeutbildning - Goda kunskaper i svenska språket, så väl i tal som skrift Meriterande: - Erfarenhet från arbete i äldreomsorgen och demensvård - Dator- och dokumentationsvana Du är ansvarsfull, flexibel och har en god förmåga att planera och organisera. Du är en glad, hjälpsam och positiv kollega som är trygg i din yrkesroll. Du är öppen för idéer och har en förmåga att hitta lösningar och se möjligheter i olika situationer. Att du delar och arbetar i enlighet med Strängnäs Kommuns värdegrund är en självklarhet. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-08-16

Referensnummer: 331/9


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Löneform:

Arbetstid: Deltid

Tillträde: Tillträde 190901 eller enligt överenskommelse. Vikariat t.o.m. 191231 med chans till förlängning, dock längst t.o.m. 2020-05-31. Sysselsättningsgrad: 58 %


Upplysningar

Eva Cedervall,

Telefon: 0152-29588


Fackliga kontaktpersoner

Fackliga representanter nås via kontaktcenter Tel: 0152-29100


Skriv ut
Senast uppdaterad: 29 juli 2019
Arbete och företagande