Information

Distriktssköterska/Sjuksköterska, Hälso och sjukvård (semestervikarier)

Om jobbet

Vill du utvecklas och utveckla Strängnäs kommun tillsammans med oss? Vi är en attraktiv tillväxtkommun med drygt 36 000 invånare i hjärtat av Mälardalen. Vi har bra kommunikationer. Härifrån är det knappa 50 minuters resväg med tåg till Stockholm, och än mycket närmare till exempelvis Eskilstuna. Hos oss får du vara med och göra skillnad, både för individen och för samhället. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb med goda möjligheter att påverka och utvecklas. I Strängnäs kommun arbetar drygt 2 500 kunniga och kompetenta medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att göra invånarnas vardag så bra som möjligt nu och i framtiden. Våra medarbetare trivs hos oss, det ser vi i vår årliga medarbetarundersökning. I organisationen arbetar vi aktivt med vår vision och vår värdegrund som präglas av respekt, öppenhet, utveckling och tydlighet. Vi vill att du som medarbetare trivs och bygger vår framtida kommun tillsammans med oss. Vi behöver din kompetens, ditt engagemang och dina erfarenheter. Tillsammans gör vi varandra bättre!

Arbetsuppgifter

Att arbeta som semestervikarie innebär att du arbetare inom särskilt boende eller ordinärt boende. Oavsett om du arbetar inom särskild boende eller ordinärt boende är ditt uppdrag att: - ansvara för kvalificerade hälso- och sjukvårdsinsatser - utföra medicinska bedömningar - rådgivning till och handledning av omvårdnadspersonal. Som Distriktssköterska/sjuksköterska har du ett självständigt arbete samtidigt som du är en viktig del i teamet. Du planerar omvårdnaden och har det medicinska ansvaret.

Kvalifikationer

Vi söker dig som - är utbildad Distriktssköterska eller har Sjuksköterskeexamen med giltig legitimation - har B-körkort - har brukarens behov i centrum - kan kommunicera på ett tydligt sätt, både muntligt och skriftligt på svenska - är service- och samarbetsorienterad - engagerar dig i din egen och verksamhetens utveckling - samverka internt och externt - våga pröva nytt - skapa goda och trygga relationer. Det är meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet från arbete med personer med demenssjukdom det är även meriterande med arbete inom äldreomsorgen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och vi vill att du delar Strängnäs kommuns värdegrund, utveckling, respekt, tydlighet och öppenhet. Välkommen med din ansökan redan idag, urval pågår löpande.

Övrigt

Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-03-31

Referensnummer: 40/20


Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning: Heltid / deltid

Löneform:

Arbetstid: Heltid / deltid

Tillträde: Semesterperioden sträcker sig mellan vecka 25 till 32, återge i ansökan vilka perioder du skulle kunna arbeta. Tillträde och uppdragslängd enligt ök.


Upplysningar

Ann-Christine Södergran,

Telefon:

E-postadress: Ann-Christine.Sodergran@strangnas.se


Fackliga kontaktpersoner

Fackliga organisationer nås via kommunens växel Tel: 0152-29100


Skriv ut
Senast uppdaterad: 26 februari 2020
Arbete och företagande