Information

Distriktsköterska/Sjuksköterska, Hälso och sjukvård (semestervikarier)

Arbetsuppgifter

Att arbeta som semestervikarie innebär att du arbetare inom särskilt boende eller ordinärt boende. Oavsett om du arbetar inom särskild boende eller ordinärt boende är ditt uppdrag att: - ansvara för kvalificerade hälso- och sjukvårdsinsatser - utföra medicinska bedömningar - rådgivning till och handledning av omvårdnadspersonal. Som Distriktsköterska/sjuksköterska har du ett självständigt arbete samtidigt som du är en viktig del i teamet. Du planerar omvårdnaden och har det medicinska ansvaret.

Kvalifikationer

Vi söker dig som - är utbildad Distriktsköterska eller har Sjuksköterskeexamen med giltig legitimation - har B-körkort - har brukarens behov i centrum - kan kommunicera på ett tydligt sätt, både muntligt och skriftligt på svenska - är service- och samarbetsorienterad - engagerar dig i din egen och verksamhetens utveckling - samverka internt och externt - våga pröva nytt - skapa goda och trygga relationer. Det är meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet från arbete med personer med demenssjukdom det är även meriterande med arbete inom äldreomsorgen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och vi vill att du delar Strängnäs kommuns värdegrund, utveckling, respekt, tydlighet och öppenhet. Välkommen med din ansökan redan idag, urval pågår löpande.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-03-31

Referensnummer: 40/20


Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning: Heltid / deltid

Löneform:

Arbetstid: Heltid / deltid

Tillträde: Semesterperioden sträcker sig mellan vecka 25 till 32, återge i ansökan vilka perioder du skulle kunna arbeta. Tillträde och uppdragslängd enligt ök.


Upplysningar

Ann-Christine Södergran,

Telefon:

E-postadress: Ann-Christine.Sodergran@strangnas.se


Fackliga kontaktpersoner

Fackliga organisationer nås via kommunens växel Tel: 0152-29100


Skriv ut
Senast uppdaterad: 6 november 2019
Arbete och företagande