Information

Distriktssköterska/sjuksköterska, Hemsjukvård & rehab

Arbetsuppgifter

Vi söker en distriktssköterska alternativt en legitimerad sjuksköterska till den kommunala hemsjukvården. Vi utgår ifrån centrala Strängnäs, på dagtid är du indelad i ett distrikt med ansvar för ett specifikt område och under kvällar och helger har du som ansvarig distriktssköterska/sjuksköterska ansvar för alla inskrivna patienter i kommunens hemsjukvård. Att arbeta inom hemsjukvården är att göra skillnad och skapa trygghet för människor. I arbetsuppgifterna ingår det att samverka med olika aktörer inom hälso-och sjukvården, att utföra medicinska bedömningar och behandlingar, delegering av HSL-insatser till omsorgspersonal i socialtjänsten och omvårdnadsinsatser av olika grad. Vi arbetar i journalsystemet Treserva men även i Prator, Pascal och NPÖ. Tjänsten är heltid med en veckoarbetstid på 38,25 timmar inkl. helgtjänstgöring var femte vecka och ungefär en kväll varannan vecka.

Kvalifikationer

Vi söker dig som - är distriktsköterska och/eller legitimerad sjuksköterska - har b-körkort för manuell bil - har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska - har trevligt bemötande, är lugn och trygg i dig själv både som person och i din yrkesprofession - tar ansvar för din uppgift och slutför det du påbörjat - kan se en helhet och kan prioritera arbetet - kan arbeta såväl självständigt som ha god samarbetsförmåga - är flexibel, trygg och positiv person. Det är meriterande om du har flera års erfarenhet av att arbetat som distriktssköterska/sjuksköterska. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och vi vill att du delar kommunens värdegrund, utveckling, respekt, öppenhet och tydlighet. Välkommen med din ansökan redan idag, urval sker löpande.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-06-09

Referensnummer: 176/19


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: Heltid

Tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi kan komma att tillämpa provanställning om max sex månader.


Upplysningar

Lena Stedt,

Telefon: 0152 29 681


Katharina Andersson,

Telefon: 0152 293 67


Fackliga kontaktpersoner

Anna Smedin Tel: 0761-25 34 43


Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 december 2018
Arbete och företagande