Information

Semestervikariat till särskilt boende, hemtjänst och funktionshinderomsorgen

Om jobbet

Vill du utvecklas och utveckla Strängnäs kommun tillsammans med oss? Vi är en attraktiv tillväxtkommun med drygt 36 000 invånare i hjärtat av Mälardalen. Vi har bra kommunikationer. Härifrån är det knappa 50 minuters resväg med tåg till Stockholm, och än mycket närmare till exempelvis Eskilstuna. Hos oss får du vara med och göra skillnad, både för individen och för samhället. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb med goda möjligheter att påverka och utvecklas. I Strängnäs kommun arbetar drygt 2 500 kunniga och kompetenta medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att göra invånarnas vardag så bra som möjligt nu och i framtiden. Våra medarbetare trivs hos oss, det ser vi i vår årliga medarbetarundersökning. I organisationen arbetar vi aktivt med vår vision och vår värdegrund som präglas av respekt, öppenhet, utveckling och tydlighet. Vi vill att du som medarbetare trivs och bygger vår framtida kommun tillsammans med oss. Vi behöver din kompetens, ditt engagemang och dina erfarenheter. Tillsammans gör vi varandra bättre! Vi rekryterar personal till särskilt boende, hemtjänst och funktionshinderomsorgen. Vi söker nu semestervikarier som vill och kan arbeta hela sommaren från 1 juni till och med 31 augusti.

Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag blir att planera och utföra kvalificerat omvårdnadsarbete som innebär att ge våra brukare omsorg och service genom att bemöta deras individuella behov.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet från likande arbete och en förmåga att ha kundens behov i centrum. Vidare är du är flexibel och har ett öppet förhållningssätt gentemot både brukare anhöriga och kollegor. Det är viktigt att du är tydlig i din kommunikation och att du behärskar svenska språket i tal och skrift. Det är meriterande om Du har examen från Omvårdnadsprogrammet eller annan likvärdig utbildningsbakgrund. Inom äldreomsorgen är demenskunskap är önskvärt. Erfarenhet inom LSS samt arbete med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar är önskvärt inom funktionshinderomsorgen. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper Det är även meriterande om du har B-körkort och god körvana.

Övrigt

Strängnäs kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-05-17

Referensnummer: 18/20


Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning: Timavlönad

Löneform:

Arbetstid: Timavlönad

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse dock till och med 31 augusti.


Upplysningar

Maria Pettersson Norrman,

Telefon: 0152 297 71

E-postadress: Maria.PetterssonNorrman@strangnas.se


Jessica Fredin,

Telefon: 0152 297 72

E-postadress: Jessica.Fredin@strangnas.se


Isabella Consoli,

Telefon:

E-postadress: Isabella.Consoli@strangnas.se


Lena Stedt,

Telefon: 0152-296 81


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0152 291 94


Skriv ut
Senast uppdaterad: 26 februari 2020
Arbete och företagande