Information

Vikarierande Ungdomsbibliotekarie

Arbetsuppgifter

Som Ungdomsbibliotekarie kommer du att ansvara för ungdomsverksamheten och unga vuxna, samt mångspråk. I tjänsten ingår en dags tjänstgöring på kommundelsbibliotek, informationstjänstgöring med kvälls- och helgtjänstgöring och allmänna bibliotekarieuppgifter.

Kvalifikationer

Krav: - Kandidat- eller magisterexamen i biblioteks- och informationsvetenskap - Erfarenhet av arbete som ungdomsbibliotekarie på folkbibliotek - God kännedom om aktuell ungdomslitteratur och intresse för ungdomsbiblioteksutveckling. - Kunskaper om media och god pedagogisk förmåga att förmedla dessa både till barn, ungdomar och vuxna. - God digital kompetens - Erfarenhet av arbete med IT-verktyget BOOK-IT - B-körkort Vi söker en person med stort engagemang som tillsammans med övrig personal fortsätter att utveckla biblioteksverksamheten mot uppsatta mål. Vi förutsätter att du liksom vi sätter användaren i centrum där service och bemötande är viktigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-08-25

Referensnummer: 328/19


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: Heltid

Tillträde: Tillträde 2019-10-07 eller enligt överenskommelse. Vikariat t.o.m. 2020-04-03, med möjlighet till förlängning.


Upplysningar

Towe Karlsson,

Telefon: 0152 29673


Fackliga kontaktpersoner

Fackliga företrädare nås via växel Tel: 0152-29100


Skriv ut
Senast uppdaterad: 29 juli 2019
Arbete och företagande