Information

Lärare engelska/svenska årskurs 7-9, Mariefreds skola

Om jobbet

Vill du utvecklas och utveckla Strängnäs kommun tillsammans med oss? Barn- och utbildningsnämndens verksamhetsområden omfattar förskola, pedagogisk omsorg, grundskola, grund- och gymnasiesärskola, gymnasieskola, SFI/Vuxenutbildning och elevhälsa. Vi är cirka 1000 medarbetare som arbetar i utbildningskontorets verksamheter. Mariefreds skola är en F-9 skola i hjärtat av den dynamiska idyllen Mariefred med 715 härliga elever. Positiva medarbetare och engagerade chefer som vill vidareutveckla skolans elevaktiva klimat. Du ingår i ett arbetslag som eftersträvar kollegialt lärande och ett gott samarbete med stort elevfokus.

Arbetsuppgifter

Undervisning, mentorskap och sedvanliga arbetsuppgifter för lärare i engelska och svenska årskurs 7-9.

Kvalifikationer

Vi söker dig som: • är legitimerad lärare i engelska och svenska • behärskar de svenska och engelska språken, muntligt och skriftligt • är engagerad och positiv med goda ledaregenskaper • har förmåga att samarbeta och ett stort intresse i varje enskild elevs utveckling. Det är meriterande om du har: • yrkeserfarenhet • arbetat i grundskola • erfarenhet av IKT (Information- och Kommunikations Teknik)

Övrigt

Vi är en attraktiv tillväxtkommun med drygt 37 000 invånare i hjärtat av Mälardalen. Vi har bra kommunikationer. Härifrån är det knappa 50 minuters resväg med tåg till Stockholm, och än mycket närmare till exempelvis Eskilstuna. Hos oss får du vara med och göra skillnad, både för individen och för samhället. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb med goda möjligheter att påverka och utvecklas. I Strängnäs kommun arbetar drygt 2 500 kunniga och kompetenta medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att göra invånarnas vardag så bra som möjligt nu och i framtiden. Våra medarbetare trivs hos oss, det ser vi i vår årliga medarbetarundersökning. I organisationen arbetar vi aktivt med vår vision och vår värdegrund som präglas av respekt, öppenhet, utveckling och tydlighet. Vi vill att du som medarbetare trivs och bygger vår framtida kommun tillsammans med oss. Vi behöver din kompetens, ditt engagemang och dina erfarenheter. Tillsammans gör vi varandra bättre! Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-04-10

Referensnummer: 118/20


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: Heltid

Tillträde: Urval sker löpande. Strängnäs kommun tillämpar Rökfri arbetstid.


Upplysningar

Magnus Eriksson,

Telefon: 0159-297 68


Sandra Östman,

Telefon: 0159-297 63


Anne-Maria Lander,

Telefon: 0159-297 61


Christian Eriksson,

Telefon: 0159-297 64


Fackliga kontaktpersoner

Jarl Gullbrandsson Tel: 0159-297 64


Jörg v Malchus Tel: 0159-29764


Skriv ut
Senast uppdaterad: 26 februari 2020
Arbete och företagande