Information

4 st Undersköterskor, Isabellagården 2 (dag/kväll och kväll/natt)

Om jobbet

Vill du utvecklas och utveckla Strängnäs kommun tillsammans med oss? Isabellagården 2 är ett äldreboende byggt 2008 med närhet till natur såväl som till de centralare delarna av Strängnäs. Vi har totalt 40 lägenheter, av dessa är 20 lägenheter korttidsboende, 19 lägenheter särskilt boende och 1 lägenhet kopplad till SSIH. Arbetet hos oss är omväxlande och fyllt av tempoväxlingar. Hos oss träffar du ofta nya människor och får därigenom möjlighet att utveckla dina kunskaper inom yrkesområdet. Vår vision är att tillsammans, som ett enda stort team, arbeta med glädje och engagemang för våra omsorgstagares bästa. Vi söker nu undersköterskor till ett visstidsuppdrag. Annonsen avser flera tjänster då vi söker två personer som kan arbeta dag/kväll och två personer som kan arbeta kväll/natt. Sysselsättningsgrad från 85 %.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i att planera och utföra kvalificerat omvårdnadsarbete utifrån individuella behov och verksamhetens mål samt utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som - är undersköterska - har erfarenhet från arbete i äldreomsorg - har goda kunskaper i Svenska språket i såväl tal som i skrift - är ansvarsfull, trygg i din yrkesroll, flexibel, öppen för idéer och är duktig på att planera och organisera ditt arbete - är en glad, hjälpsam och positiv kollega med förmågan att hitta lösningar och möjligheter i olika situationer Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och vill att du delar kommunens värdegrund, utveckling, respekt, tydlighet och öppenhet. Välkommen med din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande.

Övrigt

Vi är en attraktiv tillväxtkommun med 35 000 invånare i hjärtat av Mälardalen. Vi har bra kommunikationer. Härifrån är det knappa 50 minuters resväg med tåg till Stockholm, och än mycket närmare till exempelvis Eskilstuna. Hos oss får du vara med och göra skillnad, både för individen och för samhället. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb med goda möjligheter att påverka och utvecklas. I Strängnäs kommun arbetar drygt 2 500 kunniga och kompetenta medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att göra invånarnas vardag så bra som möjligt nu och i framtiden. Våra medarbetare trivs hos oss, det ser vi i vår årliga medarbetarundersökning. I organisationen arbetar vi aktivt med vår vision och vår värdegrund som präglas av respekt, öppenhet, utveckling och tydlighet, Vi vill att du som medarbetare trivs och bygger vår framtida kommun tillsammans med oss. Vi behöver din kompetens, ditt engagemang och dina erfarenheter. Tillsammans gör vi varandra bättre! Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Strängnäs kommun tillämpar Rökfri arbetstid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-06-07

Referensnummer: 217/20


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Löneform:

Arbetstid: Deltid

Tillträde: Tillträde snarast enligt ök. till och med 31 aug 2020, med eventuell förlängning.


Upplysningar

Maria Nyberg,

Telefon: 0152 29708


Katharina Hoffström,

Telefon: 0152 293 67


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0152 291 94


Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 maj 2020
Arbete och företagande