Andra webbplatser

Information

Arbetshandledare, Daglig verksamhet

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna som arbetshandledare ingår bland annat planering av verksamheten, stödja individen i genomförandet av dennes arbetsuppgifter samt dokumentation. Du ska kunna arbeta både i grupp och självständigt, då ensamarbete med enskild brukare eller grupp av brukare förekommer. Du kommer att ha nära samarbete med enhetschef, kvalitetssamordnare och gruppledare. Samverkan med andra aktörer såväl internt som externt ingår också i arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som - Har omvårdnadsprogrammet med inriktning psykiatri och/eller funktionsnedsättning, eller annan utbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivaren - Har MI-utbildning - Har erfarenhet av arbete med personer som har en psykisk funktionsnedsättning. Erfarenhet av arbete med personer med utmanande beteende - Har god datavana och kan behärska det svenska språket i tal och skrift - Har stor samarbetsförmåga - Har den fysiska förmågan som krävs för att kunna arbeta utomhus, ex i stallmiljö och trädgård - Har intresse av att arbeta med målgruppen - Är lyhörd och tar eget ansvar - B-körkort. Det är meriterande om du - Har utbildning i pedagogiskt anpassat arbetssätt för personer med autism - Har IPS-utbildning - Har erfarenhet av arbete med personer som har autism och kognitiv funktionsnedsättning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och vi vill att du delar kommunens värdegrund, utveckling, respekt, öppenhet och tydlighet.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-02-17

Referensnummer: 039/19


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: Heltid

Tillträde: Tillträde 2019-04-01. Vi kommer att tillämpa provanställning om max sex månader. Vid anställning begär vi uppvisande av utdrag från polisens belastningsregister.


Upplysningar

Agneta Lindholm,

Telefon: 0152-29725


Susanna Kinnunen Hellgren,

Telefon: 0152 295 05


Lina Svensson,

Telefon:


Fackliga kontaktpersoner

Fackliga representanter nås via kommunens växel Tel: 0152-29100


Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 december 2018
Arbete och företagande