Information

Underskötersköterskor, Riagården

Arbetsuppgifter

Vi söker nu två undersköterskor för vikariat på 85% till Riagården då vi har medarbetare som går på föräldraledighet. Uppdraget som undersköterska på Riagården i Åkers Styckebruk på övre plan är att ge våra brukare god vård och omsorg utifrån deras individuella behov och önskemål och beviljat bistånd enligt socialtjänsten. Vi utvecklar verksamheten tillsammans genom våra gemensamma kompetenser och därmed bidrar du till ett gott resultat. Vi förutsätter att du vill göra ett bra arbete. Som undersköterska utför du även vissa delegerade medicinska insatser från sjuksköterska enligt Hälso- och sjukvårdslagen (HSL). I arbetet ingår dokumentation i Treserva.

Kvalifikationer

Vi söker dig som - är undersköterska - har erfarenhet av äldreomsorg på särskilt boende - har datavana - är kunnig och självgående - är bra på samarbete och bemötande Det är meriterande om du har demenskunskap. Det är även meriterande om du har arbetat med social dokumentation samt Personec. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och vill att du delar kommunens värdegrund, utveckling, respekt, tydlighet och öppenhet. Välkommen med din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-02-23

Referensnummer: 48/20


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Löneform:

Arbetstid: Deltid

Tillträde: Två vikariat på 85% • Från 200301 eller enligt överenskommelse till och med 201101, eventuellt längre. • Från 200601 eller enligt överenskommelse till och med 201231, eventuellt längre.


Upplysningar

Jenny Karlsson,

Telefon: 0159 29827

E-postadress: Jenny.Karlsson3@strangnas.se


Fackliga kontaktpersoner

Jessica Kihlgren Tel: 0159 298 42


Skriv ut
Senast uppdaterad: 6 november 2019
Arbete och företagande