Information

Skoladministratör, Karinslundsskolan

Arbetsuppgifter

Vår skoladministratör går vidare till andra arbetsuppgifter inom kommunen och vi söker därför en ersättare till hennes tjänst. Skolan är förhållandevis liten och skoladministratören är en otroligt viktig spindel i nätet. Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av att arbeta med administration i skolmiljö och som vill vara rektors högra hand och skolans ansikte utåt. Uppdraget är väldigt skiftande och innebär bland annat, personaladministration och vikarieanskaffning, schemaläggning, inköp, elevadministration samt mycket kontakt med personal, vårdnadshavare och elever, även vissa uppdrag av ekonomisk karaktär förekommer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av skoladministration och vana att arbeta i olika administrativa stödsystem för skolor. Du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med schemaläggning. En fördel är om du har arbetat i systemet Extens. Meriterande är om du även har administrativ utbildningsbakgrund. Krav är att du är strukturerad och kommunikativ, att du är lika bra på att arbeta självständigt på eget initiativ, som att samarbeta kring gemensamma uppdrag med andra i kollegiet. Stundtals kan arbetet vara intensivt med ökad arbetsbelastning, vilket kräver en förmåga att kunna prioritera och kommunicera, att ha verktyg för att balansera och hantera arbetssituationer med högre arbetstryck. Du behöver vara intresserad av och vilja använda datorer och olika datasystem. Kan du inte systemen från start behöver du vara villig att lära. Du måste ha ett genuint intresse för att arbeta med service till skolledning, personal, vårdnadshavare och elever, därav är det av största vikt att du är en trygg och stabil person med ett generellt gott humör och som bidrar till den goda arbetsmiljön och stämningen på skolan. Vi förutsätter att du som söker denna tjänst värdesätter och arbetar efter kommunens värdegrund; - Respekt - Öppenhet - Utveckling - Tydlighet. Provanställning kan vara aktuellt.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-11-17

Referensnummer: 447/19


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: Heltid

Tillträde: Uppvisande av nytt utdrag ur polisens belastningsregister för arbete med barn och ungdom krävs innan ev anställning.


Upplysningar

Vivianne Lötvik,

Telefon: 0152-294 40


Fackliga kontaktpersoner

Gina Junås Tel: 0152 291 91


Gunnel Lord Tel:


Skriv ut
Senast uppdaterad: 6 november 2019
Arbete och företagande