Information

Undersköterska, Thomasgården

Om jobbet

Vill du utvecklas och utveckla Strängnäs kommun tillsammans med oss? Vi söker nu en undersköterska som vill jobba tillsammans med oss på Thomasgården. Thomasgården är ett omvårdnadsboende vackert beläget i centrala Strängnäs med 28 lägenheter med närhet till Mälaren.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i att planera och utföra kvalificerat omvårdnadsarbete utifrån individuella behov och mål inom verksamheten särskilt boende för äldre. I uppdraget ingår även att utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter på samtliga avdelningar i huset.

Kvalifikationer

Vi söker dig som • är utbildad undersköterska eller har en pågående utbildning • är ansvarsfull och besitter en god förmåga att planera och organisera • sätter kundens behov i centrum, är lyhörd, omdömesgill och respektfull • aktivt bidrar till en god arbetsmiljö • har god förmåga att uttrycka sig både i tal och skrift Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi vill att du delar kommunens värdegrund; utveckling, respekt, öppenhet och tydlighet. Välkommen med din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande.

Övrigt

Vi är en attraktiv tillväxtkommun med drygt 36 000 invånare i hjärtat av Mälardalen. Vi har bra kommunikationer. Härifrån är det knappa 50 minuters resväg med tåg till Stockholm, och än mycket närmare till exempelvis Eskilstuna. Hos oss får du vara med och göra skillnad, både för individen och för samhället. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb med goda möjligheter att påverka och utvecklas. I Strängnäs kommun arbetar drygt 2 500 kunniga och kompetenta medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att göra invånarnas vardag så bra som möjligt nu och i framtiden. Våra medarbetare trivs hos oss, det ser vi i vår årliga medarbetarundersökning. I organisationen arbetar vi aktivt med vår vision och vår värdegrund som präglas av respekt, öppenhet, utveckling och tydlighet, Vi vill att du som medarbetare trivs och bygger vår framtida kommun tillsammans med oss. Vi behöver din kompetens, ditt engagemang och dina erfarenheter. Tillsammans gör vi varandra bättre! Strängnäs kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-04-07

Referensnummer: 126/20


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Löneform:

Arbetstid: Deltid

Tillträde: Tillträde enligt ök, sysselsättningsgrad 85 %. Vi kan komma att tillämpa provanställning.


Upplysningar

Anna Hjerm,

Telefon: 0152 29936


Katharina Hoffström,

Telefon: 0152 293 67


Fackliga kontaktpersoner

Fackliga organisationer nås via kommunens växel Tel: 0152-29100


Skriv ut
Senast uppdaterad: 26 februari 2020
Arbete och företagande