INSTÄLLT! Påsk på Gripsholm

ARRANGÖREN HAR VALT ATT STÄLLA IN EVENEMANGET.

Påsken är barnens helg på Gripsholm. Ta med barn och barnbarn på en utflykt och upplev vasaborgen tillsammans. gå en klurig bildjakt, följ med på en spännande familjevisning på temat "Jorden runt på åtta rum". Pyssel och fika i Kronköket. Slottet är också öppet för rundvandring på egen hand.

Familjevisning och bildjakt: Familjevisningen "Jorden runt på åtta rum" hålls alla fyra dagarna i påsk, kl. 12.00, 13.00 och 14.00; berättelser från andra länder i svensk historia. Visningen kostar 30 kr för vuxna, kostnadsfritt för barn och ungdomar, förutom entréavgiften.
Påskpyssel och kaffeservering: I det historiska Kronköket kan ni pyssla och fika. Här serveras kaffe med kungliga kakor, bullar, kungliga karameller och kolor. Kronköket hålls öppet 11.30 till 15.30.
Slottsboden: Slottets present- och souvenirbutik håller öppet 12.00 till 15.00. Här hittar du produkter med anknytning till de Kungliga samlingarna. Slottsparken och Hjorthagen lämpar sig för picknick, lek och promenad.

Information med anledning av corona (covid-19)

Strängnäs kommun följer rekommendationer och regler gällande offentliga sammankomster från Folkhälsomyndigheten. Om evenemanget ställs in hör av dig direkt till arrangören för att få veta vad som gäller med återköp av eventuella biljetter. Se kontaktuppgifter längre ner.

Ta hand om varandra och besök inte evenemang om du tillhör en riskgrupp eller känner dig sjuk.

För mer information om kommunen hanterar situationen läs mer på strangnas.se/corona

Datum: 2020-04-10 t.o.m. 2020-04-13
Tid: 12:00 - 15:00
Plats: Gripsholms slott, Mariefred
Biljettinformation:Entré, vuxna 130 kr, skolbarn och studerande 65 kr. Barn under skolåldern fri entré. Visningsbiljett vuxna 30 kr, utan avgift för barn och ungdomar t o m 18 år.
Arrangör: Gripsholms slott
Kategorier: Barn, Konst, Aktiviteter, Guidad visning
Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 mars 2020