Klassisk konsert - från Händel till Beethoven

kvinna som spelar fiol

Välkommen att lyssna till bland annat Haydns trumpetkonsert, Beethovens romanser och Händels Water Music med Strängnäs orkesterförening i Paulinska salen. Solister är Anders Wall, violin och Johan Richloow, trumpet. Dirigent är Andrej Nikolajev.

Strängnäs orkesterförening inleder spelåret med en klassisk konsert med musik av välkända tonsättare som Haydn, Händel, Beethoven och Mendelsohn. Orkesterförening består av ett tjugotal musiker med Anders Wall, violinist i Hovkapellet och Strängnäsbo, som orkesterns musikaliska ledare. Orkestern har funnits sedan 1921 och ger cirka fem konserter per år i Strängnäs med omnejd. Till den här konserten har vi bjudit in Andrej Nikolajev från Hovkapellet som gästdirigent. Solister är Anders Wall, violin, och Johan Richloow trumpet. Konserten är cirka två timmar med paus.

Information med anledning av corona (covid-19)

Strängnäs kommun följer rekommendationer och regler gällande offentliga sammankomster från Folkhälsomyndigheten. Om evenemanget ställs in hör av dig direkt till arrangören för att få veta vad som gäller med återköp av eventuella biljetter. Se kontaktuppgifter längre ner.

Ta hand om varandra och besök inte evenemang om du tillhör en riskgrupp eller känner dig sjuk.

För mer information om kommunen hanterar situationen läs mer på strangnas.se/corona

Datum: 2020-08-30
Tid: 16:00 - 18:00
Plats: Mälsåkers slott
Biljettinformation:Biljetter 170 kr, köps via Kulturbiljetter.se eller i dörren innan konserten (swish eller kontanter, inte kort). Gratis för ungdomar upp till 18 år.
Arrangör: Strängnäs orkesterförening
Kategorier: Musik
Skriv ut
Senast uppdaterad: 12 mars 2020