FRAMFLYTTAT! Jazz i Mariefred: Hannah Svensson Group

Hanna Svensson

ARRANGÖREN VÄLJER ATT FLYTTA FRAM EVENEMANGET OCH ÅTERKOMMER MED NYTT DATUM.

Kom och lyssna på "Places and Dreams", en konsert med Hannah Svensson Group, arrangerad av Jazz i Mariefred. "Hannah Svenssons vokala förmåga och tajming är uppenbar från första till sista tonen".

Kritikerrosad sångerska och låtskrivare - Hannah Svensson banar sin egen väg och har med fem skivalbum etablerat sig som en av våra mest hyllade jazzsångerskor. Hon hörs i många olika kombinationer och sammanhang både i Sverige och internationellt. Hannah Svensson Group består förutom av Hannah själv av fyra förnämliga jazzmusiker: Jan Lundgren - en av världens mest framstående jazzpianister. Ewan Svensson - en av vårt lands mest personliga gitarrister, tillika Hannahs far. Matz Nilsson - basisten och kapellmästaren. Zoltan Czörsz - trummis med unik känslighet i sitt spel. En konsert i Rikssalen på Gripsholms slott, arrangerad av Jazz i Mariefred.

Foto: Peter Westrup

Information med anledning av corona (covid-19)

Strängnäs kommun följer rekommendationer och regler gällande offentliga sammankomster från Folkhälsomyndigheten. Om evenemanget ställs in hör av dig direkt till arrangören för att få veta vad som gäller med återköp av eventuella biljetter. Se kontaktuppgifter längre ner.

Ta hand om varandra och besök inte evenemang om du tillhör en riskgrupp eller känner dig sjuk.

För mer information om kommunen hanterar situationen läs mer på strangnas.se/corona

Datum: 2020-05-09
Tid: 19:00 - 20:00
Plats: Gripsholms slott
Biljettinformation:Biljetter kan köpas via länken nedan. Eventuellt kvarvarande biljetter säljs i slottets entré i samband med konserten.    Länk till biljetter
Arrangör: Jazz i Mariefred
Kategorier: Musik
Skriv ut
Senast uppdaterad: 16 mars 2020