INSTÄLLT! Nationaldagskonsert med Akademiska kören

Akademiska kören

ARRANGÖREN HAR VALT ATT STÄLLA IN EVENEMANGET.
Kom och lyssna på Akademiska kören i Rikssalen, Gripsholms slott på Nationaldagen!

Akademiska kören bildades 1931 som Sveriges första blandade studentkör. Då var namnet Stockholmsstudenternas Körsällskap. 1937 antogs namnet Akademiska kören samtidigt som körens märke, lyran, komponerades. Många namnkunniga dirigenter har hållit i taktpinnen. Kören har framträtt vid minnesceremonier, i Sveriges television och tillsammans med några av Sveriges främsta solister. I Rikssalen på Gripsholms slott framför Akademiska kören klassisk körmusik i den svenska sommaren med toner som berör och tjusar. För detta speciella tillfälle är ett unikt program framtaget för Svenska Flaggans dag. Kom och fira dagen med skönsång.

Datum: 2020-06-06
Tid: 17:00 - 18:00
Plats: Gripsholms Slott
Biljettinformation:Biljetten kostar 170:- och köpes via länken nedan. Eventuellt kvarvarande biljetter säljs i slottets entré.    Länk till biljetter
Arrangör: Gripsholms slott
Kategorier: Musik

Information med anledning av corona (covid-19)

Strängnäs kommun följer rekommendationer och regler gällande offentliga sammankomster från Folkhälsomyndigheten. Om evenemanget ställs in hör av dig direkt till arrangören för att få veta vad som gäller med återköp av eventuella biljetter. Se kontaktuppgifter längre ner.

Ta hand om varandra och besök inte evenemang om du tillhör en riskgrupp eller känner dig sjuk.

För mer information om kommunen hanterar situationen läs mer på strangnas.se/corona

Skriv ut
Senast uppdaterad: 17 april 2020