Robert Barto - Gripande lutspel

Robert Barto

Kom och lyssna på luta i årets konsert i Gustav III:s teater. Ta chansen att höra Robert Barto spela i den unika slottsteatern.

Robert Barto är en veteran och levande legend inom lutvärlden. Han tog sin examen från University of California i San Diego, med inriktning på historiskt lutspel. Genom ett Fulbrightstipendium kunde han fortsätta sina studier i Europa, och han bor sedan många år i Tyskland. Barto har turnerat intensivt i Europa och Nordamerika och särskilt gjort sig ett namn med sina tolkningar av Silvius Leopold Weiss lutmusik. Weiss räknas som världens främsta kompositör för luta och Robert Barto som vår tids största uttolkare av hands verk. En unik musiker vars spel inte lämnar någon oberörd. I samarbete med Scenkonst Sörmland.

Information med anledning av corona (covid-19)

Strängnäs kommun följer rekommendationer och regler gällande offentliga sammankomster från Folkhälsomyndigheten. Om evenemanget ställs in hör av dig direkt till arrangören för att få veta vad som gäller med återköp av eventuella biljetter. Se kontaktuppgifter längre ner.

Ta hand om varandra och besök inte evenemang om du tillhör en riskgrupp eller känner dig sjuk.

För mer information om kommunen hanterar situationen läs mer på strangnas.se/corona

Datum: 2020-07-11
Tid: 17:00 - 18:00
Plats: Gripsholms slott
Biljettinformation:Biljetter 170 kr köps via länken nedan. Eventuella kvarvarande biljetter säljs i slottets entré i samband med konserten.    Länk till biljetter
Arrangör: Gripsholms slott och Scenkonst Sörmland
Kategorier: Musik
Skriv ut
Senast uppdaterad: 20 mars 2020