Beethoven 2020

Artisten Martin Sturfält

Martin Sturfält är den sörmländske pianisten som har hela Europa som sitt arbetsfält. Nu ska han spela på Gripsholms nya Steinwayflygel för att speciellt hylla 250-årsfirande Ludwig van Beethoven.

Martin Sturfält tolkar både äldre och nyare klassisk musik och har gjort ett flertal internationellt kritikerrosade inspelningar. Han bjuds in som solist hos symfoniorkestrar i Skandinavien, Europa, USA och Asien och han är en hängiven kammarmusiker. Konserten på Gripsholm innehåller även musik av Wilhelm Stenhammar med flera. Det är faktiskt första gången som slottet har den äran att få höra Martin Sturfält som solist i Rikssalen.

Datum: 2020-09-05
Tid: 17:00 - 18:00
Plats: Gripsholms slott
Biljettinformation:Biljett 170 kr via länken nedan. Eventuellt överblivna biljetter kan köpas i slottets entré.    Länk till biljetter
Arrangör: Gripsholms slott
Kategorier: Musik

Information med anledning av corona (covid-19)

Strängnäs kommun följer rekommendationer och regler gällande offentliga sammankomster från Folkhälsomyndigheten. Om evenemanget ställs in hör av dig direkt till arrangören för att få veta vad som gäller med återköp av eventuella biljetter. Se kontaktuppgifter ovan.

Ta hand om varandra och besök inte evenemang om du tillhör en riskgrupp eller känner dig sjuk.

För mer information om hur kommunen hanterar situationen läs mer på strangnas.se/corona

Skriv ut
Senast uppdaterad: 10 augusti 2020