Paddla kanot med övernattning

Artikel-bild

Är du redo för ett äventyr? Nu har du som är född mellan 2006-2011 möjlighet att paddla kanot tillsammans med oss i Åkers fina sjöar och övernatta i tält!

Vi kommer paddla kanot under en heldag för att sedan övernatta i ett stort militärtält, laga mat tillsammans, njuta av en frukost i naturen och sedan paddla tillbaka till Åker dagen efter.

Den här aktiviteten kräver kläder efter väder, att ni orkar paddla fram och tillbaka samt att ni känner er bekväma med att sova i tält. Det finns ingen tillgång till el, det är utedass som gäller och ni kommer sova på liggunderlag.
Packa med er varma kläder till kvällen, badkläder och handduk om ni vill bada, sovsäck/täcke och kudde och eget snacks om ni vill ha under kvällen. Vi bjuder på lunch, kvällsmat och frukost. Kom ihåg att fylla i eventuella allergier.

Kom i oömma kläder samt ta med en vattenflaska fylld med vatten! Vi samlas på Strängnäs Resecentrum (nedre plan) samt Läggesta station och vi åker gemensamt ut till Kanotkungen.

Anmälan öppnar måndag 29 juli kl 12:00 och stänger tisdag 6 augusti klockan 12:00.

När du deltar på våra aktiviteter godkänner du våra Trivselregler.

#ungistrangnas #sommarlov

Datum: 2024-08-07 t.o.m. 2024-08-08
Tid: 10:00 - 15:00
Plats: Åker Styckebruk
Biljettinformation:Boka din plats gratis här.    Länk till biljetter
Arrangör: Ung i Strängnäs kommun
Kategorier: Aktiviteter, Idrott, Ungdom, Övrigt
Kontaktuppgifter: 070-1903684 , ung@strangnas.se

Sommarlovstips för barn och unga

Äntligen sommar! I sommar arrangeras massor av aktiviteter för barn och ungdomar. Du hittar hela listan med evenemang på sidan Sommaraktiviteter.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 16 maj 2024