Barnteater: Alla mot alla

Artikel-bild

I en fågelholk bor tre filurer tillsammans. Men en dag händer något som sätter allt ur spel. Vem ska bestämma i vilken riktning de ska bege sig? En poetisk och komisk föreställning för barn i åldern 3–6 år.

I en fågelholk bor tre filurer tillsammans. Men en dag händer något som sätter allt ur spel. De tre filurerna tvingas ta sin fågelholk och ge sig iväg för att hitta en ny plats att leva på. Men det visar sig vara rätt svårt. Vem ska bestämma i vilken riktning de ska bege sig? Och vad arga de två andra blir när den som fick bestämma bestämde något som visade sig vara riktigt dåligt. När tryggheten i de tre filurernas lilla värld försvinner blir det plötsligt så svårt att vara sams, och ingenting är längre sådär självklart som det brukade vara.

Alla mot alla är en poetisk och komisk föreställning om det allra allvarligaste med Buster Keaton, Looney Tunes, Linus på linjen och Mr Bean som inspirationskällor. Med hittepåspråk befrias föreställningen från ordets begränsningar och tillsammans med publiken beger vi oss in i en värld av möjligheter.

Passar barn 3-6 år
Längd: 45 minuter
Pris: 60 kr, biljetter köps via tickster.com.

Arrangeras av Kulturscen Strängnäs kommun tillsammans med Strängnäs Riksteaterförening. Producerat av 4:e teatern.

#kulturscen #bibliotekenistrangnas

Datum: 2024-11-09
Tid: 13:00 - 13:45
Plats: Mötesplats Mariefred, Biohuset
Biljettinformation:60 kr per biljett (oavsett om man är vuxen eller barn) via tickster.com    Länk till biljetter
Arrangör: Kulturscen, Strängnäs kommun
Kategorier: Barn, Teater
Kontaktuppgifter: kulturproduktion.se

Sommarlovstips för barn och unga

Äntligen sommar! I sommar arrangeras massor av aktiviteter för barn och ungdomar. Du hittar hela listan med evenemang på sidan Sommaraktiviteter.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 20 juni 2024