MINDGAMES - showen som du aldrig glömmer!

Artikel-bild

Strängnässonen Lars-Peter Loeld gör för första gången någonsin en offentlig show i sin gamla hemstad. Ett unikt tillfälle att se en av Europas främsta mentalister.

Han vet vad, hur, när och OM du tänker!
Lars-Peter Loeld introducerade Mindgames/mentalism i Skandinavien 1999. Har sedan dess genomfört mer än 2000 föreställningar för svenskt och internationellt näringsliv. Loeld presenterar en interaktiv "tankeväckande" föreställning som får allt annat att blekna. Detta är en föreställning som förbluffar, inspirerar och får dig att skratta!

Du är övertygad om att han kryper in i huvudet på dig och läser dina tankar. Han berättar saker om dig som du knappt själv har en aning om. Du gör val, och Loeld vet hur och varför. Du tvivlar på dina egna sinnen - och skrattar högt åt det. Loeld har ingen övernaturlig förmåga, han är inte synsk. Han är ”bara” tankeläsare. Dessutom så har han en beteendevetenskaplig examen, så ni är i trygga händer! Tänk på att Mindgames är originalet!!

Passar bäst från 12 år.

Läs mer om Lars-Peter Loeld på www.loeld.se

#kulturscen #biliotekenistrangnas

Datum: 2024-10-18
Tid: 18:30 - 19:30
Plats: Kulturhuset Multeum
Biljettinformation:Entré 150 kr, förköp biljett på tickster.com    Länk till biljetter
Arrangör: Kulturscen, Strängnäs kommun
Kategorier: Övrigt, Konst, Föredrag, Aktiviteter, Guidad visning, Teater
Kontaktuppgifter: kulturproduktion@strangnas.se

Sommarlovstips för barn och unga

Äntligen sommar! I sommar arrangeras massor av aktiviteter för barn och ungdomar. Du hittar hela listan med evenemang på sidan Sommaraktiviteter.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 1 juli 2024