Mitt i livet

Blev livet som du tänkte dig? Mitt i livet är ett varmt relationsdrama där vi under en omvälvande natt möter ett par i kris. Hon älskar honom inte längre och han har inte ens reflekterat över saken. På scen ser vi Frida Hallgren och Henrik Norlén.

Under en omvälvande natt möter vi ett par i kris. Sofie och Micke har varit gifta i tio år, har en dotter som är åtta, ett hus med åtta rum, fast dom inte behöver det. Hon älskar honom inte längre. Till en början gör han allt för att byta samtalsämne, hon räknar upp alla sina besvikelser, alla livets vägval där hon kunde ha valt annorlunda. När hon till slut berättar att hon träffat någon annan som tycker om att prata med henne om allt, se utställningar, läsa böcker, gå långa promenader så brister det för honom. I spillrorna av deras relation börjar ett nytt samtal där dom så småningom börjar förstå varandra.

Med: Frida Hallgren och Henrik Norlén.
Av: David Eldridge
Regi: Dennis Sandin
Översättning: Anna Kölén
Scenografi & kostymdesign: Stine Martinsen
Dramaturg: Jani Lohikari
Maskdesign: Linda Sandberg

Arrangeras av Strängnäs Riksteaterförening tillsammans med Kulturscen Strängnäs kommun.

#kulturscen

Datum: 2024-09-28
Tid: 19:00 - 20:40
Plats: Thomas Arena Teatern
Biljettinformation:Ordinarie 280 kr Scenpass 230 kr ungdom till och med 26 år 75 kr
Arrangör: Strängnäs riksteaterförening
Kategorier: Teater
Kontaktuppgifter: 0702518988 , anne.m.wiklund@telia.com

Sommarlovstips för barn och unga

Äntligen sommar! I sommar arrangeras massor av aktiviteter för barn och ungdomar. Du hittar hela listan med evenemang på sidan Sommaraktiviteter.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 5 juli 2024