• Startsida
  • / Nyheter
  • / Välkommen på workshops om lokal destinationsutveckling

Välkommen på workshops om lokal destinationsutveckling

Strängnäs kommun bjuder tillsammans med STUA in företag, organisationer och föreningar inom besöksnäringen i Strängnäs kommun samt kommunstyrelsen på workshops.

18 april: Workshop kl. 08.00- 11.00 i Drömfabrikens lokaler i Gula industrihuset, Stallarholmen. Adress: Drömfabriken, Brogatan 21, 645 61 Stallarholmen

25 april: Startar med mingellunch kl. 12.10 tillsammans med kommunstyrelsen och aktörer inom besöksnäringen. Det kommer att erbjudas lättare lunch, anmälan krävs och glöm inte att beskriva eventuella allergier.

Workshopen startar kl. 13.00 och slutar senast 16.00. Plats: salen Gyllenhjelm, Strängnäs kommunhus. Adress: Nygatan 10, 645 80 Strängnäs

Detta är en fortsättning på det arbete som initierades med förstudien stark lokal destinationsutveckling Case Strängnäs där också en kommunturné genomfördes. På dessa två workshops berättar kommunen och STUA om vårt gemensamma arbete med lokal destinationsutveckling i Strängnäs kommun, vad som är nästa steg och hur besöksnäringens aktörer kan delta. Syftet är att tillsammans med er aktörer skapa en arena för samverkan, en gemensam målbild samt tydliggöra roller och mandat.

Vi kommer att bjuda på fika. Om ni vill delta så anmäl er till josefine.ericsson@strangnas.se senast den 10 april . Ni får även skicka inbjudan vidare till aktörer inom besöksnäringen i Strängnäs kommun som kan vara intresserade.

Upplägg

· Startar med kaffe 18/4 och mingellunch 25/4

· Hur kommunen jobbar med besöksnäringen, vad som är nästa steg

· Workshop i grupper

· Fika

· Summering av workshop och gemensam diskussion

· Avslutning

Välkomna!

Önskar Ola Lindgren Nilsson från STUA, Lars Ekström, chef för teknik- och servicekontoret och Josefine Ericsson, utredare och projektledare på teknik- och servicekontoret, Strängnäs kommun.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 juni 2018