Välkommen till nya strangnas.se

Strängnäs kommuns nya webbplats

Känner du inte riktigt igen dig? Det är för att strangnas.se har fått ett nytt upplägg med nytt utseende, ny smartare teknik, bättre sökfunktion och uppdaterad information.

Strängnäs kommuns webbplats ska göra det lätt för dig som invånare att hitta information och ta del av kommunens service.

Inför lanseringen av den nya webbplatsen har texterna bearbetats och uppdaterats, innehåll har strukturerats om och med hjälp av nya grafiska element har vi bland annat gjort det lättare för dig som besökare att hitta till och ta del av kommunens digitala tjänster.

Den nya webbplatsen är anpassad för alla enheter (dator, surfplatta och mobiltelefon) och har också en bättre sökfunktion än den tidigare webbplatsen.

Lär dig hitta på vår nya webbplats

Strängnäs kommuns webbplats följer den informationsstruktur som rekommenderas för kommunala webbplatser. Oavsett vilken kommunal webbplats du besöker ska du känna igen dig och lätt kunna navigera och förstå var du hittar det du söker efter.

I toppmenyn på startsidan hittar du ingångar till Utbildning och barnomsorg, Omsorg och hjälp, Uppleva och göra, Bygga, bo och miljö, Trafik och resor, Arbete och företagande och Kommun och politik.

Om du klickar du vidare på webbplatsen kommer du till informationssidor där vi samlat information om specifika ämnen, t ex bygglov, företagsservice, ekonomiskt bistånd, grundskola, stöd till barn och unga, måltidsservice och räddningstjänsten.

På webbplatsens startsida har vi samlat kommunens nyheter. Här hittar du också länkar till de mest använda e-tjänsterna och de mest besökta sidorna just nu. På startsidan tipsar vi också om evenemang från vårt evenemangskalendarium.

I sidfoten, längst ner på alla sidor på webbplatsen, hittar du kontaktinformation och länkar till t ex Strängnäskartan, lediga jobb och vår kommunala anslagstavla.

Senare i höst kommer också kommunens turismwebb att flytta in på vår nya webbplats, men fram tills dess hittar du turistinformationen på strangnas.se/turism.


 
På sidan Om webbplatsen hittar du mer information om hur vår webbplats är strukturerad och fungerar.

 

Välkommen till vår nya webbplats - hoppas du gillar den!

PS. Hjälp oss att bli ännu bättre!

Om du hittar en länk som är bruten eller har förslag för hur vi kan vidareutveckla vår webbplats är du välkommen att mejla till webb@strangnas.se. Tack för dina synpunkter!

 

Skriv ut
Senast uppdaterad: 29 oktober 2018