Turistinformationen blir en del av strangnas.se

Turisminformation på strangnas.se

Är du nyfiken på kommunen som besöksmål och vill få tips på aktiviteter och evenemang i Strängnäs, Mariefred, Stallarholmen och Åkers styckebruk? Välkommen till nya strangnas.se/turism.

I slutet av oktober fick kommunens webbplats, strangnas.se, ett nytt utseende. Med hjälp av ny smartare teknik, bättre sökfunktion och uppdaterad information gör vi det lättare för invånarna och besökare att ta del av information och service.

Tidigare hittade besökare information om kommunens besöksmål och sevärdheter på en egen webbplats. Nu samlar vi istället all information som riktar sig till turister under fliken Uppleva och göra på kommunens webbplats. Direktlänken till turistinformationen är densamma som tidigare: strangnas.se/turism.

Genom att låta turistinformationen bli en del av den kommunala webbplatsen underlättar vi för både dig som redan bor i kommunen och för potentiella besökare att ta del av allt som erbjuds i vår dynamiska idyll.
Under strangnas.se/turism hittar du tips på besöksmål och sevärdheter. Vi tipsar också om matupplevelser, friluftsaktiviteter och olika former av boenden för den som vill övernatta i kommunen. Dessutom finns en egen sida med tips på aktiviteter för barn.

Få koll på vad som händer med evenemangskalendern

I vårt evenemangskalendarium hittar du alltid aktuell information om pågående och kommande utställningar, konserter, föredrag och andra aktiviteter i kommunen.
Om du själv är arrangör av ett evenemang är du välkommen att registrera ditt evenemang på strangnas.se/evenemang.


Hjälp oss att bli bättre

Nu fortsätter det löpande arbetet med att utveckla innehåll och funktioner för att ytterligare förbättra webbplatsen. Om du har tips eller idéer om hur du tycker att vi ska utveckla kommunens information och service i våra digitala kanaler är du välkommen att mejla till webb@strangnas.se.

Om du vill komma i kontakt med kommunens turismansvarig kan du mejla till turism@strangnas.se.


Arbete med lokal destinationsutveckling

Parallellt med detta arbete pågår också ett arbete med lokal destinationsutveckling. Detta görs i samverkan med de lokala företagen inom besöksnäringen.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 december 2018