Vägarbeten på flera platser i kommunen

Varningsskylt vid arbetsplats för gatuarbete.

Under vecka 26 görs underhållsarbeten på flera vägsträckor i kommunen, vilket påverkar framkomligheten. Bilister uppmanas att om möjligt välja en annan väg.

Veckan efter midsommar kommer flera vägsträckor att få ny asfalt. Här är de sträckor som berörs av beläggningsarbeten:

Kilenvägen

Vid Vattenrondellen/Söderleden fram till Fårhusrondellen kommer framkomligheten tidvis att vara mycket begränsad. Arbetet pågår 22-26 juni och asfaltsbeläggningen görs i huvudsak nattetid. Flaggvakter och skyltar finns på plats.

Eskilstunavägen

Även på Eskilstunavägen, i höjd med Vasavallen, kommer framkomligheten att vara begränsad på grund av asfalteringsarbeten. Arbetet pågår 22-26 juni och sker främst nattetid. Flaggvakter och skyltar finns på plats.

Kvicksta

Måndagen den 22 juni klockan 07.00-15.00 kommer sträckan Trevnaden/Målartorp till Kvickstakorset i Mariefred att få ny asfalt. Framkomligheten kommer att vara mycket begränsad. Trafiken leds om via Kumla-Kvicksta. Flaggvakter och skyltar finns på plats.

Här görs veckans vägarbeten

På kartbilderna nedan kan du se vilka sträckor som berörs av veckans vägarbeten.

Mariefred

Kartbild över Mariefred

Strängnäs

Kartbild över Strängnäs

Sommarens vägarbeten i Sörmland

Även i vårt närområden pågår under sommaren flera vägarbeten. På Trafikverkets webbplats hittar du information om sommarens vägarbeten i Sörmlands län.

På Trafikverkets webbplats finns också information om vad du som som bilist behöver tänka på när du passerar ett vägarbete.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 3 juli 2020