Hjälp oss förbättra stödet till er

För att vi ska kunna stötta er företagare på ett så bra sätt som möjligt vill vi gärna få er bild av läget i krisens spår.

Coronakrisen pågår för fullt och vi vet att många företagare drabbas hårt. Vi på Strängnäs kommun jobbar för att samordna stödet till er företagare i den ansträngda situation vi nu befinner oss i.

För att kunna rikta våra insatser där de behövs som mest kommer vi med start vecka 19 att ringa upp ett stort antal av er företagare med förhoppningen att ni har möjlighet att svara på några corona-relaterade frågor.

Era svar kommer ligga till grund för vårt arbete framöver och vi är därför väldigt tacksamma för att du tar dig tid att svara på vår undersökning.

Tyvärr har vi inte möjlighet att ringa upp er alla, men det går bra att fylla i enkäten digitalt också (se länk nedan).

Attraktionskraft – för ett framtida bra företagsklimat

I slutet av undersökningen kommer det komma ett fåtal frågor som är kopplade till ett mer långsiktigt arbete med en ny strategi för att förbättra företagsklimatet och utveckla mötet mellan näringslivet och kommunen. Vi är medvetna om att det kan vara svårt att blicka framåt i tider som dessa, men har du möjlighet att svara även på dessa frågor är vi mycket tacksamma!

Vill du veta mer om våra frågor, få hjälp att hitta stöd eller annat som är angeläget för dig så hör av dig till oss! Enklast når du oss och våra verksamheter via kontaktcenter på 0152-291 00 eller kontaktcenter@strangnas.se

Tack för din hjälp och ditt arbete!

Jacob Högfeldt
kommunstyrelsens ordförande

Lars Ekström
Kommundirektör