Cityplay – en app för att lyfta det lokala företagandet

CityPlay Strängnäs kommn

I november lanseras appen Cityplay i Strängnäs kommun. Målet med Cityplay är att motivera till att handla lokalt, främja det lokala näringslivet och skapa en levande kommun.

Appen är en satsning av Strängnäs kommun i samverkan med centrumföreningarna iMariefred.nu och Mitt Strängnäs. Cityplay fungerar som ett digitalt stämpelkort och samlar kommunens alla erbjudanden, butiker, restauranger, kaféer och evenemang på ett och samma ställe. Appen är gratis att använda både för användare och för företagare.

Lansering i början av november

Det är centrumföreningarna Mitt Strängnäs och iMariefred.nu som förvaltar appen och ansvarar för uppstart och lansering. Lanseringen av appen kommer att ske i början av november.

Just nu pågår så kallad ”mappning” där näringsidkare registrerar sitt företag i appen med stöd av bland annat IMariefred.nu och Mitt Strängnäs.

Hur fungerar Cityplay?

Det är upp till varje företagare att själva skapa sitt innehåll i appen och det kan handla om allt från digitala stämpelkort så som ”handla nio pizzor, få den tionde på köpet” till att erbjuda sina kunder en viss rabatt på sitt nästa köp.

Varje butik, restaurang, café eller annan näringsidkare får dessutom ett eget butiksrum där det finns utrymme för butikslogga, information om verksamheten, kontaktuppgifter samt information om stämpelkort och erbjudanden.

Appen finns att ladda ner på App Store och Google Play.

Mer information

Har du frågor, vill vara med eller vill veta mer? Kontakta Ann-Christin Berndtsson verksamhetsledare iMariefred.nu.

Läs mer om Cityplay på www.cityplay.se

Kontaktuppgifter:

iMariefred.nu
Ann-Christin Berndtsson
kontakt@imariefred.nu

Mitt Strängnäs
Pernilla Eklund
info@lundgarden.se

Skriv ut
Senast uppdaterad: 20 januari 2021