Vägledningssupport

Vägledningssupport på Jobbtorg finns som stöd för dig som söker arbete, studier, vill ha hjälp med att skriva CV och personligt brev eller behöver hjälp med att fylla i en digital ansökan om försörjningsstöd.

Om du har en pågående insats hos oss hänvisar vi dig till den kontaktperson du redan har hos oss.

Kontakta Jobbtorg vägledningssupport

Utifrån det rådande samhällsläget begränsar vi det stöd vi kan ge i direkta möten, men vi hjälper dig via formuläret nedan.

Använd formuläret nedan och skicka din fråga till oss så besvarar vi dig så snart vi kan. Tänk på att skriva din fråga så utförligt som möjligt så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Innan du skriver din fråga, se om du hittar svaret nedan där vi har samlat de vanligaste frågorna som vi får till Jobbtorg. 

Jag önskar svar via:
Jag önskar svar via:


Frågor och svar

Från det att vi mottagit din ansökan om ekonomiskt bistånd får du ett beslut inom tio arbetsdagar. Beslutet meddelas via brev i din digitala brevlåda eller hem till din folkbokföringsadress. 

Nej, vi tar inte emot kompletteringar via mail. Kompletteringar kan lämnas i vår reception eller skickas med vanlig post.

För frågor kring din komplettering ring vår servicetelefon på 0152-299 59. Du kopplas då till en telefonsvarare där du lämnar ditt namn, personnummer, telefonnummer samt vad ärendet gäller så blir du uppringd av någon av våra handläggare.

I första hand gör du din ansökan digitalt genom att låna en dator från någon du känner. Går inte det kan du hämta en pappersansökan i vår reception som du kan fylla i hemma och sedan lämna in i vår reception eller skicka med vanlig post.

Receptionens öppettider:

Receptionen har öppet, men ger begränsad service för att minska risk för smittspridning utifrån Covid-19. Max fyra besökare får vistas i vår reception samtidigt.

Förbered ditt besök genom att ha dina handlingar klara. Har du frågor hänvisar vi i första hand till information på kommunens hemsida och kontakt via telefon.

Måndag, Onsdag-Fredag klockan 9-12, 13-16
Tisdag klockan 13-16

Telefon: 0152-296 10

Kontakt

 • Jobbtorg Strängnäs

  Telefon:

  0152-296 10

  Besöksadress:

  Trädgårdsgatan 12, 1 trappa

  645 80 Strängnäs

  Öppettider reception:

  Måndag - fredag klockan 13-16

  Ingång från hörnet av Ica Bengtssons parkering

  Telefontid reception:

  Måndag - fredag klockan 9-12 och 13-16

 • Servicetelefon

  Telefon:

  0152-299 59

  För dig som redan har ett pågående ärende.

 • Karin Svensson

  Enhetschef Stöd och insats

  Telefon:

  0152-292 66

  E-postadress:

  karin.svensson@strangnas.se

 • Socialkontoret

  E-postadress:

  socialnamnden@strangnas.se

  Besöksadress:

  Nygatan 10

  645 80 Strängnäs

  Fax 0152-296 05

Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 maj 2020