klart.se

Hornuddens trädgård

Café | Restaurang | White Guide | Strängnäs

På Hornudden finns KRAV-certifierad restaurang och ekocafé där du är välkommen att äta lokalt och ekologiskt i en modern och mälarnära miljö.

Restaurangen:
KRAV-certifierad restaurang och café vid Mälarens strand, 15 min norr om Strängnäs. Sittplatser såväl på bryggdäck och balkong som inomhus. Största delen av råvarorna hämtas från den egna odlingen och kollegor i närområdet.

Läs mer på hornudden.net/restaurang

Ekocafé:
Här finner du bullar, kakor, mackor och annat matigt. Sortimentet följer säsongen så i juli så är det troligt att du finner smultron i kakan men i augusti så är det saskatoon eller rosenkvitten som gäller.

Läs mer på hornudden.net/cafe 

Gårdsbutik
Sortimentet i gårdsbutik är främst ekologiskt. Utifrån när på säsongen har vi mest egna produkter såsom våra örtkryddor, tomater, olika sorters sallat, paprika, squash, lök, marmelader, chilisåser, syrade grönsaker och mycket annat. Utöver det lokala har vi en del utvalda ekologiska produkter – både råvaror för bakning och matlagning. Det finns även lokala och ekologiska produkter från andra producenter i butiken.

Läs mer på hornudden.net/gardsbutiken  

Aktiviteter
Hyr trampbåt, kajak, kanot eller roddbåt. Metspön finns att låna och en bilbana för de minsta.
Hornudden är ett besöksmål för hela familjen.

Båtplats och stugor
Åtta båtplatser i gästhamnen. Konferenser, boende i stugor.

Adress: Hornudden, Aspö.
Telefon: +46 (0)152-326 18, +46 (0)707-32 61 85
Hemsida: www.hornudden.net

Swedish Welcome-certifierat

När du väljer Swedish Welcome-certifierat kan du vara säker på att verksamheten uppfyller ett antal minimikrav och är professionellt bedömd utifrån ett hundratal olika aspekter för bättre gästupplevelser och hållbar utveckling.

Mer att göra