klart.se

Lavendeln
Lavendeln
Lavendeln
Lavendeln
Lavendeln
Lavendeln

Lavendeln

Stugor | Mariefred | Åkers styckebruk

Adress: Laxne Klemmingeberg, 647 92 Mariefred
Telefon: 0739-12 86 59

Antal bäddar: 3+2. Husdjur: Nej. Kök finns.

En underbar semesterbostad som kan hyras per dygn, veckovis eller månadsvis och även under längre perioder. Kan hyras årsvis. Lavendeln är perfekt att hyra för familjer som behöver lite utrymme. 

Stuga: 60 kvm.
Antal bäddar: 3+2.
Husdjur: Nej.
Beskrivning: Lavendeln består av ett allrum/sovrum om ca. 40 kvm med utgång till altan i västerläge med kvällssol. Här finns grill och tillgång till utemöbler. Det finns ett mindre allrum/relaxrum med eldstad som sprider härlig värme. Här finns även TV. I köket finns skåpförvaring och vitvaror såsom spis, mikrovågsugn samt kyl och frys i fullhöjd, husgeråd, kaffebryggare, vattenkokare och det mesta du kan tänkas behöva för en härlig vistelse hos oss. Badrummet består av dusch, toalett, handfat och hyllor för förvaring. Det finns även tillgång till tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och plats att hänga kläder. Är det något som saknas går det alltid att ordna. Sängkläder ingår.
Övrigt: Det finns ljusstakar, tofflor, filtar, bord och stolar, två fåtöljer, täljstenskamin, vedspis och skåp för förvaring. Det finns barnsäng och barnvagn att låna om det skulle behövas. Det finns även tillgång till sängkläder till barnsäng och leksaker, spel och böcker.
Beläget: ca 14 km utanför Mariefred mot Gnesta. 
Adress: Laxne Klemmingeberg, 647 92 Mariefred
Telefon: 0739-12 86 59 
Hemsida: www.stugknuten.com/stuga.asp?stugid=18199

Mer att göra