klart.se

Strängnäs i TripTale

Aktiviteter | Strängnäs

Ladda ner appen och lyssna på vår podd om Gustav Vasa och hur han valdes till kung i Strängnäs.

TripTale är en app som förhöjer din reseupplevelse och gör bilresan lika intressant som slutmålet och baseras på en idé som handlar om att nyttja tiden i bilen på bästa sätt.

TripTale är en app som du laddar ner till din smartphone. Under din resa spelar TripTale upp spännande berättelser, fakta, quizfrågor med mera om trakten du befinner dig i. Innehållet baseras på dina intressen och blandas med din favoritradiostation. Det mesta går att anpassas efter eget tycke och smak och det blir som en ny radiokanal, skräddarsydd för just din resa.

TripTale inspirerar och väcker nyfikenhet kring saker du inte ens visste fanns. Kanske blir du lockad att ta en liten omväg för att upptäcka mer. Resan blir en större del av målet.

Strängnäs kommun är med i appen med en podd där vi berättar bland annat om Gustav Vasa och hur han valdes till kung i Strängnäs den 6:e juni 1523.

Fler poddar om Sörmland med bland annat en om Gripsholms slott hittar du via denna länk:
www.visitsormland.com

Ladda ned appen i AppStore och testa hur din resa kan bli mer intressant.

TripTale logotype

TripTale är utvecklad av Volvo Cars för att underhålla dig i bilen och hjälpa dig att hålla dig pigg och alert. Forskning visar på att en pigg och alert förare är en säkrare förare. Tanken är att det både ska bli roligare och säkrare att åka bil. 

Appen har just nu innehåll söder om Stockholm och ned till Malmö utefter de större vägarna. Planen är att under hösten och vintern även kunna täcka in resor till de Svenska fjällen.

Hemsidan: www.triptale.se

Mer att göra