Toppbild

Sommar-quiz 2017

Sommar-quiz för barn och vuxna!

Nu finns två roliga sommartävlingar för gammal som ung i centrala Strängnäs och Mariefred. Allt du behöver är en mobil och internetuppkoppling. Ett bra tillfälle att se några av Strängnäs kommuns sevärdheter! 

Ta med kollegorna, kompisgänget eller varför inte mormor och gå en spännande promenad runt centrala Strängnäs/Mariefred och svara på frågor direkt i mobilen. Tävlingen pågår hela sommaren och i vinstpotten ligger biobiljetter. 

Anmäl dig eller ditt lag direkt i appen som enkelt och gratis kan laddas ner till din mobil. Den heter GPS Quiz och finns för såväl Android som Iphone. Om du har en mejladress, använd den som lagnamn så kan vi lätt kontakta dig om du bli en av de lyckliga vinnarna. I Strängnäs går det också bra att anmäla dig i receptionen på Multeum och ange kontaktuppgifterna där.

Startpunkten för att appen ska kunna hitta rundan i Strängnäs är vid Multeum och i Mariefred vid portarna till Gripsholm. Sen är det bara att välja quiz (barn eller vuxen), följa den blå pluppen på kartan och svara på frågorna som dyker upp när du är i närheten av de gröna flaggorna på kartan. I Strängnäs är det totalt 17 frågor och rundan tar drygt 1 timme. I Mariefred har rundan 13 frågor och tar ungefär 20 minuter. Barn- och vuxenrundan följs åt för att man ska kunna gå tillsammans! 

Behöver du närmare instruktioner hur man gör? De finns här! 

Lycka till! 

 

Strängnäs kommun, 645 80 Strängnäs | telefon 0152-291 00 | fax 0152-290 00 | e-post kommun@strangnas.se | organisationsnummer 212000-0365

  >