Toppbild

Välkommen att söka jobb i Strängnäs kommun! Här hittar du alla våra aktuella jobb.

Strängnäs kommun använder Offentliga jobb som rekryteringsverktyg för att hantera jobbansökningar. Du söker jobben direkt via ett webbformulär som du når via respektive annons. Uppgifterna sparas hos Aditro Recruit i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Du som av någon anledning inte kan skapa ett konto på Offentliga jobb har även möjlighet att skicka in dina ansökningshandlingar via vår e-tjänst Sök jobbet.

 

Barnskötare, Åkers förskoleenhet Länna


Arbetsplatsbeskrivning:
Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället! Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 200 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad. Barn- och utbildningsnämndens verksamhetsområden omfattar förskola, pedagogisk omsorg, grundskola inkl. fritids, grund- och gymnasiesärskola, gymnasieskola, SFI/Vuxenutbildning och elevhälsa. Vi är cirka 1000 medarbetare som arbetar i utbildningskontorets verksamheter. Förskolorna i Strängnäs kommun har under fem år arbetat aktivt med att utveckla förskolans verksamhet. Ett område har varit att utforma organisationen för att stärka processerna och stödja utvecklingsarbetet framåt. Det har även skett en stor satsning på övergripande kompetensutveckling för all personal. Förskolorna dokumenterar i Förskoleappen där barns lärprocesser synliggörs och dokumenteras. Dokumentationen riktar sig också till föräldrarna och leder till en ökad delaktighet och inflytande.

Arbetsbeskrivning
Åkers förskoleenhet söker dig som och vill arbeta som barnskötare vid Länna förskola. Vår verksamhet bedrivs i en helt ny förskola som har miljöprofil, med lokaler anpassade utifrån barnen. Vi har härliga naturområden inpå knutarna.

Vi arbetar utifrån en helhetssyn på barns utveckling och arbetet bygger på samsyn om värdegrunden utifrån förskolans läroplan.

Vi erbjuder dig:
Spännande arbete med barn i fantastisk miljö
Planeringstid/barnfri tid 1 tim/vecka
2 planeringsdagar/år
2 kompetensutvecklingsdagar/år
Kostnadsfria pedagogiska måltider
Subventionerad friskvård
Möjlighet att utvecklas.

Välkommen med din ansökan!     


Kvalifikationer
Vi söker dig som är barnskötare. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom förskola, de senaste åren.

Vi vill att du ska känna engagemang för att arbeta med att utveckla förskolans verksamhet. Ett självklart krav är att du kan samarbeta i ett arbetslag och ta vara på de kompetenser som finns där.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Längd: 6 månader eller längre
Beskrivning Längd: 6 månader eller längre
Tidsbegränsad till: 2018-06-30


Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2017-08-31
Ange referensnummer: 449/17
Sök digitalt via webben, klicka här i samarbete med Offentligajobb.se

Lön
Löneform:

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 3
Arbetstid:

Kontaktpersoner:
Namn: Lina Novelind
Förskolechef
Telefon: -
Mobil: 070-842 92 37
E-post: -

Fackliga företrädare
Namn: Åsa Lundback
Kommunal
Telefon: 0159 298 86
Mobil: -
E-post: -


Övrig info: Strängnäs kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

‹‹ Tillbaka

Strängnäs kommun, 645 80 Strängnäs | telefon 0152-291 00 | fax 0152-290 00 | e-post kommun@strangnas.se | organisationsnummer 212000-0365

  >