Toppbild

Välkommen att söka jobb i Strängnäs kommun! Här hittar du alla våra aktuella jobb.

Strängnäs kommun använder Visma Rekrytering för att hantera jobbansökningar. Du söker jobben direkt via ett webbformulär som du når via respektive annons. Uppgifterna sparas hos Visma Rekrytering i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Du som av någon anledning inte kan skapa ett konto på Offentliga jobb har även möjlighet att skicka in dina ansökningshandlingar via vår e-tjänst Sök jobbet.

Integrationssekreterare


Arbetsplatsbeskrivning:
Vill du utvecklas och utveckla Strängnäs kommun tillsammans med oss? Vi är en attraktiv tillväxtkommun med 35 000 invånare i hjärtat av Mälardalen. Vi har bra kommunikationer. Härifrån är det knappa 50 minuters resväg med tåg till Stockholm, och än mycket närmare till exempelvis Eskilstuna. Hos oss får du vara med och göra skillnad, både för individen och för samhället. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb med goda möjligheter att påverka och utvecklas. I Strängnäs kommun arbetar drygt 2 500 kunniga och kompetenta medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att göra invånarnas vardag så bra som möjligt – nu och i framtiden. Våra medarbetare trivs hos oss, det ser vi i vår årliga medarbetarundersökning. I organisationen arbetar vi aktivt med vår vision och vår värdegrund som präglas av respekt, öppenhet, utveckling och tydlighet, Vi vill att du som medarbetare trivs och bygger vår framtida kommun tillsammans med oss. Vi behöver din kompetens, ditt engagemang och dina erfarenheter. Tillsammans gör vi varandra bättre! Jobbtorg Strängnäs är en del av socialkontoret och här arbetar socialsekreterare ekonomiskt bistånd, jobbcoacher och integrationssekreterare. Jobbtorg Strängnäs är uppdelat i två enheter en för myndighetsutövning, ekonomiskt bistånd, och en för utförare. Tjänsten som integrationssekreterare finns hos ekonomiskt bistånd.

Arbetsbeskrivning
Ditt uppdrag som integrationssekreterare är framförallt att handlägga ekonomiskt bistånd för målgruppen. Dessutom kommer din tjänst också att innehålla ett ansvarande för planering och mottagande av flyktingar och andra skyddsbehövande.
Att samverka med arbetsförmedlingen kring personer i målgruppen nyanlända, och att samarbeta med kollegor på andra enheter på socialkontoret är en naturlig del av uppdraget.

Strängnäs kommun har avtal med Migrationsverket om ett kommunalt flyktingmottagande.


Kvalifikationer
För att klara och trivas i uppdraget behöver du följande erfarenhet, egenskaper och kompetens:
*Socionomexamen eller liknande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
*Erfarenhet av myndighetsutövning
*Erfarenhet från arbete med målgruppen nyanlända
*Som person är du positiv och respekterar alla människors lika värde. Du har en god samverkansförmåga och trivs med att samverka externt och internt. Du är lagspelare och bidrar till ett lärande klimat där vi gör varandra bättre. Dessutom har god förmåga att arbeta självständigt och planera.

Dessutom är det meriterande om du:
*har andra språkkunskaper utöver svenska språket.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Längd: Tillsvidare
Beskrivning Längd: Tillsvidare
Tidsbegränsad till: -
Tillträde: snarast, efter överenskommelse

Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2018-02-28
Ange referensnummer: 65/18
Sök digitalt via webben, klicka här i samarbete med Offentligajobb.se

Lön
Löneform:

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1
Arbetstid:

Kontaktpersoner:
Namn: Ritva Pohjola
tf. enhetschef
Telefon: 0152 29654
Mobil: -
E-post: Ritva.Pohjola@strangnas.se

Namn: Lina Svensson
HR-specialist
Telefon: 0152 291 64
Mobil: -
E-post: -

Fackliga företrädare
Namn: Fackliga företrädare nås via kommunens växel
-
Telefon: 0152-291 00
Mobil: -
E-post: -


Övrig info: Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

‹‹ Tillbaka

Strängnäs kommun, 645 80 Strängnäs | telefon 0152-291 00 | fax 0152-290 00 | e-post kommun@strangnas.se | organisationsnummer 212000-0365

  >