Toppbild

Välkommen att söka jobb i Strängnäs kommun! Här hittar du alla våra aktuella jobb.

Strängnäs kommun använder Offentliga jobb som rekryteringsverktyg för att hantera jobbansökningar. Du söker jobben direkt via ett webbformulär som du når via respektive annons. Uppgifterna sparas hos Aditro Recruit i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Du som av någon anledning inte kan skapa ett konto på Offentliga jobb har även möjlighet att skicka in dina ansökningshandlingar via vår e-tjänst Sök jobbet.

 

Barnskötare, vikariat, Mälarenhetens förskolor


Arbetsplatsbeskrivning:
Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället! Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 200 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad. Barn- och utbildningsnämndens verksamhetsområden omfattar förskola, pedagogisk omsorg, grundskola och fritids, grund- och gymnasiesärskola, gymnasieskola, SFI/Vuxenutbildning och elevhälsa. Vi är cirka 1000 medarbetare som arbetar i utbildningskontorets verksamheter. Mälarenheten består av 6 förskolor i Strängnäs kommun. Äppellundens förskola ligger vid skolan i Härad med naturen inpå knuten. Förskolan består av två moduler och fem avdelningar.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som tillsammans med barnen och kollegorna, vill bli en medforskande och engagerad pedagog i vår verksamhet.

Du ska, gemensamt med övrig personal, arbeta för att skapa en trygg, rolig och utmanande verksamhet för barnen.
Vi utgår ifrån förhållningssättet entreprenöriellt lärande med barnen i fokus.
Vi arbetar på ett systematiskt sätt med att planera, genomföra, utvärdera och utveckla verksamheten med hjälp av våra reflektionsverktyg.
Vi använder oss av IKT i verksamheten och har förskoleappen som en del i att synliggöra och dokumentera verksamheten för vårdnadshavarna.

Vi erbjuder dig:
- planeringstid individuellt/avdelning.
- fria pedagogiska måltider.
-2 planeringsdagar/år
-2 kompetensutvecklingsdagar/år
-kollegialt lärande

Välkommen med din ansökan.

Kvalifikationer
Du är utbildad barnskötare eller har annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har även erfarenhet av arbetet med barn och i arbetslag.

Du har god förmåga att
- samarbeta och skapa goda relationer med barnen och föräldrarna
- Du kan inspirera och utmana barnen i deras lärande, att ta eget ansvar och arbeta självständigt.

Du är nyfiken och vill bidra med god arbetsglädje och brinnande intresse för att jobba med våra barn, enligt läroplanen för förskolan.
Du har vilja att vara engagerad med egen drivkraft och att tänka positivt.
Du har kunskap om systematiskt kvalitetsarbete samt arbete med Grön flagg och IKT.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Längd: 6 månader eller längre
Beskrivning Längd: 6 månader eller längre
Tidsbegränsad till: 2018-06-30
Utdrag från belastningsregistret daterat efter 1/8, ska kunna uppvisas innan anställningens start.

Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2017-08-05
Ange referensnummer: 388/17
Sök digitalt via webben, klicka här i samarbete med Offentligajobb.se

Lön
Löneform:

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1
Arbetstid:

Kontaktpersoner:
Namn: Maria Stamm
Förskolechef
Telefon: 0152 294 60
Mobil: -
E-post: -

Fackliga företrädare
Namn: Anna-Karin Ekström
Kommunal
Telefon: 0152 33 13 56
Mobil: -
E-post: -


Övrig info: Strängnäs kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

‹‹ Tillbaka

Strängnäs kommun, 645 80 Strängnäs | telefon 0152-291 00 | fax 0152-290 00 | e-post kommun@strangnas.se | organisationsnummer 212000-0365

  >