Toppbild

Välkommen att söka jobb i Strängnäs kommun! Här hittar du alla våra aktuella jobb.

Strängnäs kommun använder Visma Rekrytering för att hantera jobbansökningar. Du söker jobben direkt via ett webbformulär som du når via respektive annons. Uppgifterna sparas hos Visma Rekrytering i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Du som av någon anledning inte kan skapa ett konto på Offentliga jobb har även möjlighet att skicka in dina ansökningshandlingar via vår e-tjänst Sök jobbet.

Enhetschef till Särskilt boende, Strängnäs


Arbetsplatsbeskrivning:
Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället! Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 500 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 35 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad. Vill du bli en av oss? Vi söker två enhetschefer, en till Sictoniagården som ligger ca 5 km utanför Strängnäs tätort och en till Isabellagården som ligger centralt i Strängnäs. Äldreomsorgen i Strängnäs kommun består av särskilt boende och hemtjänsten. Vid hemtjänsten finns sex enheter och vid särskilt boende finns nio enheter.

Arbetsbeskrivning
Ditt uppdrag som enhetschef blir att driva utvecklingen och verka för att målen på äldreboendet förverkligas. Du har ekonomiskt ansvar, personalansvar samt arbetsmiljöansvar. Som enhetschef förväntas du arbeta kreativt med enhetens resurser. Du kommer att ingå i verksamhetschefens ledningsgrupp för äldreomsorg där du kan bidra för hela verksamhetens utveckling och gemensamt lärande.
Du driver förbättringsarbete tillsammans med medarbetarna för att stärka och utveckla enheten.


Kvalifikationer
Vi söker dig som

- har högskola/universitetsutbildning inom t.ex. ledarskap eller beteendevetenskap alternativt yrkeslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
- har B-körkort
- har ledarerfarenhet inom en personalintensiv verksamhet
- är trygg som chef och kan skapa engagemang
- är flexibel och förmåga att anpassa ledarskapet efter behov
- har förmåga att fatta beslut och styra mot resultat
- är relationsskapande och kan bidra med arbetsglädje
- är strukturerad och tydlig.

Det är meriterande med chefserfarenhet inom äldreomsorg.

Vår verksamhetsstrategi - Brobygget skapar förutsättningar för att använda alla medarbetares kunskaper i utvecklingen av våra verksamheter.
För medarbetare i Strängnäs kommun ingår ett aktivt deltagande i det kommunövergripande förbättringsarbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi vill att du delar vår värdegrund.

Vi har för avsikt att hålla i intervjuer under v8.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tidsbegränsad till: -
Tillträde enligt ök.

Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2018-02-18
Ange referensnummer: 46/18
Sök digitalt via webben, klicka här i samarbete med Offentligajobb.se

Lön
Löneform:

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 2
Arbetstid:

Kontaktpersoner:
Namn: Elisabeth Norberg
Tf Verksahmetschef ÄO
Telefon: 0152 295 70
Mobil: -
E-post: -

Namn: Katharina Andersson
HR-specialist
Telefon: 0152 293 67
Mobil: -
E-post: -

Fackliga företrädare
Namn: Barbro Karlsson
Vision
Telefon: 0152 291 91
Mobil: -
E-post: -

Namn: Kommunal
(Expedition)
Telefon: 0152 291 94
Mobil: -
E-post: -


Övrig info: Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

‹‹ Tillbaka

Strängnäs kommun, 645 80 Strängnäs | telefon 0152-291 00 | fax 0152-290 00 | e-post kommun@strangnas.se | organisationsnummer 212000-0365

  >