Toppbild

Välkommen att söka jobb i Strängnäs kommun! Här hittar du alla våra aktuella jobb.

Strängnäs kommun använder Visma Rekrytering för att hantera jobbansökningar. Du söker jobben direkt via ett webbformulär som du når via respektive annons. Uppgifterna sparas hos Visma Rekrytering i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Du som av någon anledning inte kan skapa ett konto på Offentliga jobb har även möjlighet att skicka in dina ansökningshandlingar via vår e-tjänst Sök jobbet.

Arbetshandledare semestervikariat


Arbetsplatsbeskrivning:
Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället! Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 500 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 35 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad. Daglig verksamhet och sysselsättning syftar till att ge personer med funktionsnedsättning en meningsfull sysselsättning på dagarna. Verksamheten ska erbjuda stimulans, utveckling och gemenskap samt bidra till en ökad delaktighet i samhället. Daglig verksamhet och sysselsättning kan också vara en del i en plan för att öka en persons möjligheter att få ett arbete. Inom enheten för Daglig verksamhet och sysselsättning arbetar cirka 40 medarbetare fördelat på 10 st arbetsgrupper. Målgruppen varierar från de som har stort stödbehov till de som endast behöver verbalt stöd i utförandet av arbetsuppgifter.

Arbetsbeskrivning
I uppdraget som arbetshandledare ingår bl a planering av verksamheten och olika arbetsuppgifter, dokumentation, omvårdnadsarbete och att stödja individen i genomförandet av dennes arbetsuppgifter. Huvudinriktning på verksamheten är habiliteringsträning och lagerverksamhet, men även andra arbetsuppgifter förekommer utefter brukarens önskemål.

Du kommer att ha nära samarbete med enhetschef, kvalitetssamordnare och samordnare. Samverkan med andra aktörer såväl internt som externt ingår också i arbetsuppgifterna.

För dokumentation och schemahantering använder vi oss av datorbaserade stödsystem.


Kvalifikationer
Kravprofil:
- Du har ett genuint intresse för uppdraget och syftet med verksamheten. Därtill har du erfarenhet av målgruppen.
- God datavana.
- God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.
- Arbete ställer höga krav på lyhördhet och eget ansvar, samt god samarbetsförmåga.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Meriterande:
- Omvårdnadsutbildning med inriktning funktionsnedsättning.
- Erfarenhet av arbete med personer som har autism och kognitiv funktionsnedsättning.
- Erfarenhet av att arbeta med tydliggörande pedagogik och sociala berättelser.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Timavlönad
Längd: 3-6 månader
Beskrivning Längd: 3-6 månader
Tidsbegränsad till: 2018-08-31
Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstid. Utdrag från belastningsregistret kommer att efterfrågas innan anställning.

Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2018-03-31
Ange referensnummer: 54/18
Sök digitalt via webben, klicka här i samarbete med Offentligajobb.se

Lön
Löneform:

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 8
Arbetstid:

Kontaktpersoner:
Namn: Agneta Lindholm
Enhetschef
Telefon: 0152-29725
Mobil: -
E-post: -

Namn: Susanna Kinnunen Hellgren
Samordnare
Telefon: 0152 295 05
Mobil: -
E-post: -

Namn: Lina Svensson
HR-specialist
Telefon: -
Mobil: -
E-post: lina.svensson@strangnas.se

Fackliga företrädare
Namn: Tuire Lindberg
Kommunal
Telefon: 0152 291 94
Mobil: -
E-post: -


Övrig info: Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

‹‹ Tillbaka

Strängnäs kommun, 645 80 Strängnäs | telefon 0152-291 00 | fax 0152-290 00 | e-post kommun@strangnas.se | organisationsnummer 212000-0365

  >