Toppbild

Välkommen att söka jobb i Strängnäs kommun! Här hittar du alla våra aktuella jobb.

Strängnäs kommun använder Offentliga jobb som rekryteringsverktyg för att hantera jobbansökningar. Du söker jobben direkt via ett webbformulär som du når via respektive annons. Uppgifterna sparas hos Aditro Recruit i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Du som av någon anledning inte kan skapa ett konto på Offentliga jobb har även möjlighet att skicka in dina ansökningshandlingar via vår e-tjänst Sök jobbet.

 

Distriktssköterska/Leg. Sjuksköterska, Hemsjukvård och rehab


Arbetsplatsbeskrivning:
Strängnäs kommun utvecklar individen, verksamheten och samhället! Våra 2 500 medarbetare verkar i en dynamisk organisation som gärna prövar nya vägar för att nå sina mål. Kommunens ca 34 000 invånare bor i attraktiva tätorter som Strängnäs, Mariefred, Åkers Styckebruk och Stallarholmen, eller i mindre orter med landsbygdskaraktär. Till Stockholm och Västerås tar du dig på mindre än en timme; Enköping och Eskilstuna når du inom 30 minuter. Hemsjukvård och Rehabilitering ansvarar för sjukvård och rehabilitering till kommunens invånare på primärvårdsnivå. Här arbetar distriktssköterskor, sjukgymnaster och arbetsterapeuter tillsammans med vårdtagaren i centrum.

Arbetsbeskrivning
Ditt uppdrag blir att inom hemsjukvården ansvara för hälso- och sjukvårdsinsatser på primärvårdsnivå. Du blir del av en verksamhet under utveckling med entusiastiska och utvecklingsintresserade kollegor.

Du utför självständiga bedömningar, medicinska behandlingar och omvårdnadsinsatser på uppdrag av vårdcentralsläkare och/eller specialistläkare på sjukhusklinik.
Arbetet är till viss del preventivt för att upprätthålla hälsa hos kommunens invånare. Delegering av hälso- och sjukvårdsinsatser till personal inom hemtjänst och personlig assistans ingår. I dina arbetsuppgifter ingår handledning av omvårdnadspersonal inom verksamhetsområdet.
Vi erbjuder ett varierat och stimulerande arbete med ambitiösa kolleger.


Kvalifikationer
Vi söker dig som

- är distriktsköterska eller vidareutbildad sjuksköterska
- giltigt körkort med B-behörighet
- är självständig men kan även arbeta i grupp
- har ett gott bemötande och trivs i samspel med andra
- är trygg i din yrkesroll
- har individen i centrum
- kan fatta beslut.

Det är meriterande med flerårig yrkeserfarenhet samt erfarenhet av arbete inom kommunal hälso- och sjukvård samt Kunskap i Treserva, vårddokumentationssystem.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och vi vill att du delar kommunens värdegrund, utveckling, respekt, öppenhet och tydlighet.

Välkommen med din ansökan redan idag, urval pågår löpande.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Erfarenheter: Erfarenhet krävs
Beskrivning Erfarenheter: Erfarenhet krävs
Tidsbegränsad till: -
Annonsen avser två tjänster. Tillsvidare, tillträde snarast, efter ök. Samt Vikariat till och med 2018-08-31.

Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2017-08-20
Ange referensnummer: 378/17
Sök digitalt via webben, klicka här i samarbete med Offentligajobb.se

Lön
Löneform:

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 2
Arbetstid: Schema
Beskrivning Arbetstid: Schemalagd arbetstid, dag, kväll och helg.

Kontaktpersoner:
Namn: Margareta Boklund
Enhetschef
Telefon: 0152 299 20
Mobil: -
E-post: -

Namn: Katharina Andersson
HR-specialist
Telefon: 0152 293 67
Mobil: -
E-post: -

Fackliga företrädare
Namn: Erika Thor
Vårdförbundet
Telefon: 0155 2919 42
Mobil: 0738 666 729
E-post: -


Övrig info: Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

‹‹ Tillbaka

Strängnäs kommun, 645 80 Strängnäs | telefon 0152-291 00 | fax 0152-290 00 | e-post kommun@strangnas.se | organisationsnummer 212000-0365

  >