Toppbild

Välkommen att söka jobb i Strängnäs kommun! Här hittar du alla våra aktuella jobb.

Strängnäs kommun använder Visma Rekrytering för att hantera jobbansökningar. Du söker jobben direkt via ett webbformulär som du når via respektive annons. Uppgifterna sparas hos Visma Rekrytering i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Du som av någon anledning inte kan skapa ett konto på Offentliga jobb har även möjlighet att skicka in dina ansökningshandlingar via vår e-tjänst Sök jobbet.

Undersköterska, Hemtjänsten Tosterö (vikariat)


Arbetsplatsbeskrivning:
Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället! Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 500 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 35 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad. Hemtjänsten har ca 130 medarbetare som bidrar till många kunders vardag genom den kommunala hemtjänsten. Vi arbetar för att man ska kunna leva ett självständigt liv utifrån egna förutsättningar. Uppdragen i Hemtjänsten präglas av att tillhandahålla vård och servicetjänster av högsta kvalitet.

Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inom hemtjänsten i Strängnäs är att ge våra kunder omsorg och service genom att bemöta deras individuella behov och önskemål i det egna hemmet, utifrån beviljat bistånd enligt socialtjänstlagen. Du utför även vissa hälso- och sjukvård på delegation från sjuksköterska.
I arbetet ingår daglig dokumentation i TRESERVA.
God egen och gemensam planering är också en viktig del i detta ansvarsfulla arbete.


Kvalifikationer
Vi söker dig som

-har examen från undersköteskaprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant
-har B-körkort för manuellt växlad personbil
-sätter kundens behov i centrum, är lyhörd, omdömesgill och respektfull
-bidrar till öppenhet och tydlighet i kommunikationen och samspelet med kunder och kollegor
-aktivt bidrar till en god arbetsmiljö.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom hemtjänsten samt har datorvana genom t ex användning av dokumentationssystemet TRESERVA och planeringssystemet TES.

När vi anställer lägger vi stor vikt vid de personliga egenskaperna, och vi vill att du delar vår värdegrund: utveckling, respekt, tydlighet och öppenhet.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Längd: 6 månader eller längre
Beskrivning Längd: 6 månader eller längre
Tidsbegränsad till: -
Tillträde snarast enlig ök till och med 2019.01.31 Sysselsättningsgrad 75%

Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2018-02-15
Ange referensnummer: 41/18
Sök digitalt via webben, klicka här i samarbete med Offentligajobb.se

Lön
Löneform:

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1
Arbetstid:

Kontaktpersoner:
Namn: Hannele Ekman
Enhetschef
Telefon: 0152 295 91
Mobil: -
E-post: -

Namn: Maja Wennerberg
Enhetschef
Telefon: 0152 295 86
Mobil: -
E-post: -

Namn: Katharina Andersson
HR-specialist
Telefon: 0152 293 67
Mobil: -
E-post: -

Fackliga företrädare
Namn: Kommunal
(Expedition)
Telefon: 0152 291 94
Mobil: -
E-post: -


Övrig info: Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

‹‹ Tillbaka

Strängnäs kommun, 645 80 Strängnäs | telefon 0152-291 00 | fax 0152-290 00 | e-post kommun@strangnas.se | organisationsnummer 212000-0365

  >