Toppbild

Välkommen att söka jobb i Strängnäs kommun! Här hittar du alla våra aktuella jobb.

Strängnäs kommun använder Offentliga jobb som rekryteringsverktyg för att hantera jobbansökningar. Du söker jobben direkt via ett webbformulär som du når via respektive annons. Uppgifterna sparas hos Aditro Recruit i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Du som av någon anledning inte kan skapa ett konto på Offentliga jobb har även möjlighet att skicka in dina ansökningshandlingar via vår e-tjänst Sök jobbet.

 

Lärare åk 1-3, vikariat, Finningeskolan


Arbetsplatsbeskrivning:
Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället! Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 200 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad. Barn- och utbildningsnämndens verksamhetsområden omfattar förskola, pedagogisk omsorg, grundskola, grund- och gymnasiesärskola, gymnasieskola, SFI/Vuxenutbildning och elevhälsa. Vi är cirka 1000 medarbetare som arbetar i utbildningskontorets verksamheter. Finningeskolan är en F-3 skola som består av ungefär 310 elever och 40 personal. Trots att vi inte längre kan kalla skolan för liten, så strävar vi som arbetar här för att behålla det ”lilla formatet”. Verksamheten rymmer fyra spår F-3 – Villekulla, Junibacken, Lönneberga och Törnrosdalen. Varje spår har sitt eget åldersblandade fritidshem. På så sätt lär barnen känna även äldre barn och barn från andra årskurser, vilket gynnar känslan av trygghet.

Arbetsbeskrivning
I tjänsten ingår mentorskap i årskurs 2 samt alla förekommande uppgifter i läraruppdraget.

Kvalifikationer
Du har lärarutbildning mot de yngre åldrarna och är IT-van.
Meriterande är om du har tidigare dokumenterad erfarenhet av att arbeta som lärare i de yngre åldrarna.

Utöver din lärarexamen söker vi framför allt dig som är en lagspelare och som i nära samarbete med andra pedagoger i arbetslaget arbetar för att våra elever ska uppfatta lärandet i verksamheten som angeläget, inspirerande, lustfyllt och utmanande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Anställningens omfattning
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Längd: 3-6 månader
Beskrivning Längd: 3-6 månader
Tidsbegränsad till: 2017-12-21


Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2017-09-08
Ange referensnummer: 436/17
Sök digitalt via webben, klicka här i samarbete med Offentligajobb.se

Lön
Löneform:

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1
Arbetstid:

Kontaktpersoner:
Namn: Carina Tinker
Rektor Finningeskolan
Telefon: 0152 294 31
Mobil: -
E-post: -

Namn: Anna Lindgren
Biträdande rektor
Telefon: 0152-29424
Mobil: -
E-post: -

Namn: Liselotte Flemmingsdotter
HR-specialist
Telefon: 0152 291 62
Mobil: -
E-post: -

Fackliga företrädare
Namn: Christina Thurhammar
Lärarnas Riksförbund
Telefon: 0152 294 30
Mobil: -
E-post: -

Namn: Cecilia Brigell
Lärarförbundet
Telefon: 0152 29436
Mobil: -
E-post: -


Övrig info: Strängnäs kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

‹‹ Tillbaka

Strängnäs kommun, 645 80 Strängnäs | telefon 0152-291 00 | fax 0152-290 00 | e-post kommun@strangnas.se | organisationsnummer 212000-0365

  >