Toppbild

Välkommen att söka jobb i Strängnäs kommun! Här hittar du alla våra aktuella jobb.

Strängnäs kommun använder Visma Rekrytering för att hantera jobbansökningar. Du söker jobben direkt via ett webbformulär som du når via respektive annons. Uppgifterna sparas hos Visma Rekrytering i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Du som av någon anledning inte kan skapa ett konto på Offentliga jobb har även möjlighet att skicka in dina ansökningshandlingar via vår e-tjänst Sök jobbet.

Parkarbetare, Stadsmiljö drift (säsongsarbete)


Arbetsplatsbeskrivning:
Vill du utvecklas och utveckla Strängnäs kommun tillsammans med oss? Vi är en attraktiv tillväxtkommun med 35 000 invånare i hjärtat av Mälardalen. Vi har bra kommunikationer. Härifrån är det knappa 50 minuters resväg med tåg till Stockholm, och än mycket närmare till exempelvis Eskilstuna. Hos oss får du vara med och göra skillnad, både för individen och för samhället. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb med goda möjligheter att påverka och utvecklas. I Strängnäs kommun arbetar drygt 2 500 kunniga och kompetenta medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att göra invånarnas vardag så bra som möjligt – nu och i framtiden. Våra medarbetare trivs hos oss, det ser vi i vår årliga medarbetarundersökning. I organisationen arbetar vi aktivt med vår vision och vår värdegrund som präglas av respekt, öppenhet, utveckling och tydlighet, Vi vill att du som medarbetare trivs och bygger vår framtida kommun tillsammans med oss. Vi behöver din kompetens, ditt engagemang och dina erfarenheter. Tillsammans gör vi varandra bättre!

Arbetsbeskrivning
Stadsmiljö enheten utvecklar Strängnäs kommuns vackra och sjönära park- och grönytor.

Vi är en liten avdelning med glada och initiativrika medarbetare. Dina arbetsuppgifter kommer att variera inom parkskötsel i offentlig miljö.
Detta innebär att du tillsammans med dina kollegor ansvarar för skötsel av sommarblommor, perenner, ogräsrensning, gräsklippning, renhållning, häckklippning mm. Arbetet kan bitvis upplevas som fysiskt påfrestande.

Eftersom att tjänsten innebär arbete i offentlig miljö kommer du dagligen att träffa på och konversera med våra invånare.


Kvalifikationer
Vi söker dig som

- har YH-utbildning inom trädgård eller motsvarande utbildning
- har YCYK yrkesbevis
- kan uttrycka dig i svenska både i tal och skrift
- har B-körkort och god körvana
- har förmågan att arbeta självständigt såväl som i grupp
- har god social förmåga
- har god fysik.

Det är meriterande om du har traktorvana samt meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet av grönytor i offentliga miljöer.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid
Tidsbegränsad till: -
Säsongsanställning med start 2018-04-03 till och med, dock senast 2018-03-07.

Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2018-03-07
Ange referensnummer: 63/18
Sök digitalt via webben, klicka här i samarbete med Offentligajobb.se

Lön
Löneform:

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1
Arbetstid:

Kontaktpersoner:
Namn: Rose-Marie Byström
Enhetschef
Telefon: 0152 292 70
Mobil: -
E-post: -

Namn: Katharina Andersson
HR-specialist
Telefon: 0152 293 67
Mobil: -
E-post: -

Fackliga företrädare
Namn: Kommunal
(Expedition)
Telefon: 0152 291 94
Mobil: -
E-post: -


Övrig info: Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

‹‹ Tillbaka

Strängnäs kommun, 645 80 Strängnäs | telefon 0152-291 00 | fax 0152-290 00 | e-post kommun@strangnas.se | organisationsnummer 212000-0365

  >