Toppbild

Välkommen att söka jobb i Strängnäs kommun! Här hittar du alla våra aktuella jobb.

Strängnäs kommun använder Offentliga jobb som rekryteringsverktyg för att hantera jobbansökningar. Du söker jobben direkt via ett webbformulär som du når via respektive annons. Uppgifterna sparas hos Aditro Recruit i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Du som av någon anledning inte kan skapa ett konto på Offentliga jobb har även möjlighet att skicka in dina ansökningshandlingar via vår e-tjänst Sök jobbet.

 

Enhetschef, Sictoniagården


Arbetsplatsbeskrivning:
Vill du bli en av oss? Tillsammans utvecklar vi en av landets mest eftertraktade kommuner. Vi skapar en hållbar kommun med hög livskvalitet och stor omsorg för invånarna, genom att erbjuda attraktiva boendeformer för alla, en skola i toppklass, företagande och arbetstillfällen, natur- och kulturupplevelser samt effektiva kommunikationer. För att hela tiden ligga i framkant arbetar vi tillsammans med ständiga förbättringar inom alla områden. Alltid med invånarnyttan i fokus. Sictoniagården är ett omvårdnadsboende lantligt belägrat i Vansö. Här finns nära till lugnet och naturen. Sictoniagårdens har 35 lägenheter och där vi som arbetar här bidrar till att varje boendes särskilda behov tillgodoses. Vi söker nu en enhetschef till Sictoniagården som tillsammans med oss medarbetare skapar trygghet och välbefinnande genom att vara ett stöd i vardagen och finnas tillgängliga för dem vi är till för.

Arbetsbeskrivning
Ditt uppdrag som enhetschef blir att driva utvecklingen och verka för att målen på äldreboendet förverkligas. Du har ekonomiskt ansvar, personalansvar samt arbetsmiljöansvar. Som enhetschef förväntas du arbeta kreativt med Sictoniagårdens resurser. Du kommer att ingå i verksamhetschefens ledningsgrupp för äldreomsorg där du kan bidra för hela verksamhetens utveckling och gemensamt lärande.
Du driver Sictoniagårdens förbättringsarbete tillsammans med medarbetarna för att stärka och utveckla enheten.


Kvalifikationer
Vi söker dig som

- har högskola/universitetsutbildning inom t.ex. ledarskap eller beteendevetenskap alternativt yrkeslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
- har B-körkort
- har ledarerfarenhet inom en personalintensiv verksamhet
- är trygg som chef och kan skapa engagemang
- har förmåga att fatta beslut och styra mot reslutat
- är relationsskapande och kan bidra med arbetsglädje
- är strukturerad och tydlig.

Det är meriterande med chefserfarenhet inom äldreomsorg.

Vår verksamhetsstrategi - Brobygget skapar förutsättningar för att använda alla medarbetares kunskaper i utvecklingen av våra verksamheter.
För medarbetare i Strängnäs kommun ingår ett aktivt deltagande i det kommunövergripande förbättringsarbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi vill att du delar vår verksamhetsstrategi.

Vi har för avsikt att hålla intervjuer under v.34.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Längd: Tillsvidare
Beskrivning Längd: Tillsvidare
Tidsbegränsad till: -
Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2017-08-13
Ange referensnummer: 356/17
Sök digitalt via webben, klicka här i samarbete med Offentligajobb.se

Lön
Löneform:

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1
Arbetstid:

Kontaktpersoner:
Namn: Mats Karlsson
Verksamhetschef Äldreomsorg
Telefon: 0152 296 40
Mobil: -
E-post: -

Namn: Katharina Andersson
HR-specialist
Telefon: 0152 293 67
Mobil: -
E-post: -

Namn: Melissa Ojeda Mayta
HR-specialist
Telefon: 0152 293 64
Mobil: -
E-post: -

Fackliga företrädare
Namn: Fackliga företrädare
-
Telefon: 0152-291 00
Mobil: -
E-post: -


Övrig info: Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

‹‹ Tillbaka

Strängnäs kommun, 645 80 Strängnäs | telefon 0152-291 00 | fax 0152-290 00 | e-post kommun@strangnas.se | organisationsnummer 212000-0365

  >